+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Contractbeheerder Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van contractbeheer Installatietechniek, waar je verantwoordelijk wordt voor het onderhoud en beheer van geavanceerde installaties in Amsterdam. Werk met een divers klantenbestand, van de bruisende Zuidas tot het historische centrum. Als financiële en operationele sleutelfiguur zorg je voor de optimale uitvoering van beheerscontracten, in samenwerking met servicemonteurs. Jouw rol omvat ook het opstellen van onderhoudsprognoses en het benutten van commerciële kansen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de enthousiaste contractbeheerder Installatietechniek die excelleert in het onderhouden en beheren van geavanceerde installatie- en regelsystemen, en andere cruciale gebouwgebonden installaties? En dit alles voor onze vooraanstaande klanten in Amsterdam, variërend van de bruisende Zuidas tot het betoverende historische centrum en daarbuiten? Aarzel niet langer en verken deze kans nu!


Wat ga je doen?

Als contractbeheerder neem je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van technische installaties binnen je eigen klantenkring. Je fungeert als de financiële en operationele sleutelfiguur voor diverse beheerscontracten, zoals prestatie- of inspanningscontracten, en streeft naar het behalen van omzetdoelstellingen. Het optimaliseren van de belangen van de opdrachtgever met betrekking tot gebouwgebonden installaties behoort eveneens tot je takenpakket.

In nauwe samenwerking met onze servicemonteurs zet je je dagelijks in voor een efficiënte en winstgevende uitvoering van beheerscontracten volgens vastgestelde specificaties en planningen. Het beheren en coördineren van aanvullende werkzaamheden behoren ook tot jouw (financiële) verantwoordelijkheid. Als belangrijk aanspreekpunt voor opdrachtgevers, onderaannemers en monteurs ben je altijd goed geïnformeerd en laat je je niet misleiden. Vanuit je adviserende rol streef je ernaar om onze klanten optimaal te informeren over aanvullende mogelijkheden en diensten.

Verder ben je belast met het (mede) opstellen van meerjarige onderhoudsprognoses (MJOP) en draag je zorg voor een grondige nazorg om klantrelaties te verdiepen. Tot slot zorg je voor een nauwkeurige projectadministratie, correcte prognoses en rapportages, en benut je commerciële kansen.



Gevraagd

  • Een HBO opleiding richting Installatietechniek of administratie;
  • 3 jaar ervaring in deze of een soortgelijke rol;
  • Het kunnen aanvragen van een VOG.


Aanbod

Bij Tecforce is ons doel om een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €2.800,- tot €3.800,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 25 vakantiedagen en adv-dagen conform cao;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je er zeker van bent dat deze rol perfect bij jou past, wacht dan niet langer en stuur meteen je sollicitatie in! Zelfs als je niet helemaal aan alle criteria voldoet, maar wel razend enthousiast bent over deze functie, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Laten we samen zitten om alle mogelijkheden te verkennen en te bespreken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in