+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Velserbroek.

Contractbeheerder Velserbroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je de leiding hebt over belangrijke contracten? Als Contractbeheerder ben jij de spil in het web. Je werkt samen met verschillende afdelingen en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je houdt van afwisseling en gaat altijd voor de beste resultaten. In deze rol kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, begeleiding van ervaren collega's, en kansen om te leren en te groeien. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je werk. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Contractbeheerder | Aantal uur: 32 – 36 Sta jij te popelen om een veelzijdige functie te vervullen waarbij jij de touwtjes in handen hebt als het gaat om contracten binnen diverse expertisegebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou als Contactbeheerder.

Wat ga je doen?
Jij bent het kloppende hart van de organisatie als het gaat om contractbeheer. Met schijnbaar gemak navigeer jij door het proces, houd je een scherp oog op de gang van zaken en onderhoud je nauw contact met contracteigenaren van diverse afdelingen. De essentiële details van de contracten leg jij zorgvuldig vast, en dit alles doe je in nauwe samenwerking met de Inkoopadviseur.

Coördineren als tweede natuur: Het proces rondom het opstellen en afsluiten van contracten op uiteenlopende terreinen coördineer jij met finesse. Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen op één lijn zitten en dat deadlines stipt worden nageleefd.Effectief beheer als prioriteit: Jouw focus ligt op een vlekkeloos beheer van de contracten, waarbij je oog hebt voor cruciale details en proactief problemen aanpakt om een soepele uitvoering te waarborgen. Daarnaast zorg je ervoor dat de contracten voldoen aan alle relevante wettelijke normenSynergie in samenwerking: In nauwe samenwerking met de Inkoopadviseur en andere stakeholders fungeer jij als de brug tussen verschillende afdelingen. Je streeft ernaar dat de contracten volledig aansluiten op de behoeften van de organisatie, waarbij jouw coördinatie en beheerexpertise een cruciale rol spelen


Wij zijn wij? 
Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen van belang is en geniet van een gezellig thuis. Ons streven is het bieden van betaalbare huurwoningen, met extra aandacht voor degenen die echt behoefte hebben aan huisvesting en hier moeilijk toegang toe hebben.
Als een klantgerichte en stabiele organisatie willen wij uitblinken in onze dienstverlening en samenwerking met partners. Onze organisatie ondergaat veranderingen om onze kernwaarden – gedrevenheid, uitmuntendheid, professionaliteit, samenwerking en eigenaarschap – nog beter tot uiting te laten komen.


Wat wordt er van jou verwacht? 
Als jij een gedreven professional bent met een achtergrond in contractbeheer, dan is deze rol op jouw lijf geschreven. Jij blinkt uit in communicatie, hebt onderhandelingen tot een kunst verheven en beschikt over een scherp analytisch denkvermogen met oog voor de kleinste details. Stress? Dat is voor jou slechts een woord, want jij bloeit op in een omgeving vol dynamiek.

En als je denkt dat je niet aan alle eisen voldoet, maak je geen zorgen. Niemand verwacht dat je meteen alles onder de knie hebt. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij jouw groeipad naar het gewenste niveau.

Wat betreft jouw achtergrond:

  • Jij hebt minimaal een MBO-denkniveau.
  • Administratief contractbeheer en digitale vaardigheden zijn jou op het lijf geschreven.
  • Ervaring met contract- en leveranciersmanagementsoftware en uitstekende Microsoft Office-vaardigheden behoren tot jouw repertoire.

Kortom, voel jij de drang om de touwtjes in handen te hebben bij cruciale contracten? Heb jij de souplesse om moeiteloos door diverse vakgebieden te navigeren? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!


Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in