+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Contractbeheerder Fire & Safety Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.900 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van brandveiligheid als Contractbeheerder Fire & Safety, waar je leiding geeft aan een team van specialisten om een brandveilige omgeving te waarborgen. Je bent de sleutel tot klanttevredenheid, financiële resultaten en kwaliteitsdienstverlening. Jouw rol omvat het beheer van (meerjarige) contracten, het fungeren als het primaire aanspreekpunt voor klanten, en het bieden van deskundig advies. Je krijgt de kans om persoonlijke relaties op te bouwen, kansen te benutten en bij te dragen aan een veiligere wereld. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

De organisatie is met ongeveer 2000 medewerkers en ongeveer 14 vestigingen verdeeld over Nederland één van de grootste partijen. Op de unit brandbeveiliging dragen ruim 100 specialisten elke dag bij aan een brandveilige leef- en werkomgeving. De nadruk ligt uiteraard op het voorkomen door het inrichten van een effectieve brandmeldinstallatie, de elektrotechnische kant. Mocht er toch brand uitbreken dan dient deze zo snel mogelijk te worden bestreden, bijvoorbeeld met een sprinklerinstallatie.


Als Contractbeheerder Fire Safety sta je aan het hoofd van een of meerdere klantteams waarbij je functioneel leiding geeft aan werkvoorbereiders, monteurs en servicetechnici binnen de brandveiligheid. Samen met je team zorg je voor een hoge mate van klanttevredenheid, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het financiële resultaat en de kwaliteit van dienstverlening. In deze verantwoordelijke functie realiseer en beheer je klantgerichte (meerjarige) beheercontracten en ben je hét aanspreekpunt voor een of meer opdrachtgevers in jouw portefeuille. Je bouwt een goede relatie op met jouw relaties en regelt zowel commercieel als operationeel de zaken voor hen. In jouw rol ben je een sparringpartner voor je klanten en voorzie je hen van gedegen advies. Door een goede nazorg creëer je verdieping en verbreding van contracten. Uiteraard zorg je voor een correcte projectadministratie, juiste prognoses en rapportages en weet je commerciële kansen te verzilveren. Kortom: samen met jouw team van werkvoorbereiders en technici maak jij de klantbelofte waar.



Gevraagd

Voor deze rol zijn wij naar iemand op zoek die naast een passie voor de installatietechniek ook passie heeft voor klanten en medewerkers. Je bent zowel klant- als mensgericht, betrouwbaar en oplossingsgericht. Mocht je ook nog out of the box denken dan zou dit zomaar een 100% match kunnen zijn, maar dat zijn gedurfde uitspraken! 

Naast bovenstaand zou het ideaal zijn als je voldoet aan onderstaande eigenschappen:

  • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis en ervaring met brandmeld- en ontruimingsinstallaties en interesse in de sprinklertechniek; 
  • Ervaring met een functioneel leidinggeven aan technische teams; 
  • Ervaring met technisch en financieel managen van Service- & Onderhoudscontracten;
  • Gericht op maximale in- en externe klanttevredenheid;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Teamspeler.


Aanbod

Voor deze functie als Contractbeheerder Fire & Safety kun je rekenen op:

  • Een fulltime functie bij een unieke en toonaangevende organisatie binnen de techniek
  • Een salaris van € 3500,- / € 4900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week
  • Een ruime keuze uit moderne leaseauto's of de keuze voor een mobiliteitsvergoeding
  • 25 vakantiedagen aangevuld met 13 ATV dagen (op basis van 40 uur per week)
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Je zal een warm welkom krijgen: deze opdrachtgever heeft een uitgebreid onboardingstraject en diverse introductieactiviteiten

Ben jij de ideale man of vrouw die het team van onze opdrachtgever komt versterken? Laat het ons weten! Je cv mag per e-mail verzonden worden naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 3064 1384. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op!



Bedrijfsomschrijving

Als je interesse hebt in deze functie en zowel wij als onze opdrachtgever in jou de ideale kandidaat voor dit traineeship zien, kom je in eerste instantie in dienst bij PD personeel. Wij detacheren je dan bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s. PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt. Wat je over ons moet weten? We zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in