+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Parttime orderpicker | Salaris €13,41 tot €13,58 per uur Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,41 - € 13,58 p/u

Vacature in het kort

Het bedrijf zoekt logistiek medewerkers voor verschillende taken in het magazijn. Je begint op de packing afdeling waar je leert over orders en producten. Daarna ga je naar de picking afdeling om orders te verzamelen met een handscanner. Samenwerken is belangrijk, want het doel is dat alle orders op tijd bij de klanten zijn. Je leert veel en werkt in een team. Dit is een kans om in de logistiek te starten en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is op zoek naar logistiek medewerkers die verschillende logistieke werkzaamheden gaan uitvoeren. Als nieuwe medewerker start je op de packing afdeling. Op deze afdeling komen de uitgezochte orders terecht. Hier wordt uitgelegd hoe orders er uitzien en wat je met de orders moet doen.
Wanneer je packing onder de knie hebt en weet met wat voor soort producten en orders je te maken hebt, zal je worden ingewerkt op de afdeling picking. Als order picker houd je je bezig met het verzamelen van verschillende orders en artikelen in het magazijn. De handscanner verteld je welke artikelen je moet verzamelen en wat de hoeveelheid is.
Er zijn nog veel meer werkzaamheden die een logistiek medewerker in een magazijn uitvoert. Het belangrijkste is natuurlijk dat de orders aan het einde van de dag naar de klanten verstuurd zijn. Je werkt in een team dus samenwerken hoort er ook bij!  



Gevraagd

- Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal.
- Je bent pro-actief en ziet werkzaamheden liggen.
- Je bent minimaal 1 doordeweekse dag per week beschikbaar tussen 0700-1700 of van 1500-2300 uur. 



Aanbod

- De opdrachtgever is opzoek naar fulltime en parttime medewerker. 
- De werktijden voor een logistiek medewerker tijdens deze periode zijn tussen 07.00 en 17.00 en tussen 15.00 en 23.00 uur. Alle uren worden altijd in overleg met jou ingepland! 
- Je verdient bij dit bedrijf tussen €13,41 en €13,58 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring.
- Er is vanuit Recruit a Student vervoer geregeld van- en naar de opdrachtgever vanaf Almere Centrum.


Meer informatie

Als we een goed gesprek hebben op kantoor zullen we samen een proefdag inplannen. Mochten jij en de opdrachtgever na de proefdag positief zijn dan voegen we je toe aan de logistieke flexpoule, maar belangrijk is wel dat je minimaal 2 diensten per week beschikbaar bent. Onze opdrachtgever zal zijn best doen om je op alle verschillende afdelingen en projecten in te werken, zodat je veel nieuwe vaardigheden kunt leren. De medewerkers, die in de flexpoule zitten, geven via de Recruit a Student-App wekelijks aan wanneer ze beschikbaar zijn om te werken. Aan de hand van jouw beschikbaarheid en de wensen van de klant maken wij de planning. Je kan de planning en de werkdagen dan zelf via de Recruit a Student-App zien.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via de website.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is één van de grootste Supply Chain Operators van Europa. Het bedrijf is in 67 landen gevestigd en heeft wereldwijd meer dan 30.000 werknemers in dienst. De diensten bestaan onder andere uit: transportbeheer, supply chain optimalisatie en de distributie en het beheren van de voorraden van bijvoorbeeld: kleding, speelgoed, meubels en souvenirs. Het bedrijf ontwerpt de beste oplossingen voor zijn klanten, zodat logistieke uitdagingen verholpen worden. Interesse om voor deze logistieke organisatie te werken?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in