+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Orderpicker Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij Kawneer Nederland B.V. zoeken we een Orderpicker die ons team in Harderwijk komt versterken. In deze rol ben je essentieel voor ons werk. Je dag bestaat uit samenwerken, orders verzamelen en producten klaarmaken voor verzending. Je werkt flexibel in ploegendiensten. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je verder te ontwikkelen met opleidingen. Ook bieden we begeleiding voor je persoonlijke groei. Je kunt gratis parkeren en met de bus komen. Plus, je hebt de mogelijkheid om in ploegen te werken. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij de nieuwe Orderpicker bij Kawneer Nederland B.V. in Harderwijk? We zoeken iemand die 32 tot 40 uur per week beschikbaar is, Nederlands of Engels spreekt en een positieve werkhouding heeft. Een werkdag bij ons is gevuld met teamwork en ontspanning. Van het verzamelen van orders tot het voorbereiden voor verzending; als orderpicker ben jij een cruciale schakel in ons proces. Je draagt zorg voor onze producten, zodat deze schadevrij vervoerd kunnen worden. Een orderpicker bij Kawneer is flexibel inzetbaar om in ploegendiensten te werken. Ben jij klaar om ons team te versterken? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een baan waar jouw toekomst voorop staat? Dan heeft Kawneer Nederland B.V. de perfecte functie voor jou. Als Orderpicker in ons team in Harderwijk werk je niet alleen in een ontspannen en informele sfeer, maar er zijn ook mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Je krijgt van ons de kans om je verder te ontwikkelen met opleidingsmogelijkheden. Met Timing in het pand heb je begeleiding die jou helpt om je ook op persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen. Bij ons is je vervoer naar het werk geen zorg meer, je kunt gratis parkeren en met de bus kom je ook een heel eind. Je hele week hoeft niet gevuld te zijn met werk, aangezien we je de kans bieden om in ploegen te werken. Plus, een aantrekkelijk salaris van €2.7525- bruto per maand (op basis van 40 uur) wacht op je. Dit is natuurlijk wel inclusief een ploegentoeslag van 13,3%. Als je Nederlands of Engels spreekt, een gemotiveerde werkhouding hebt en flexibel inzetbaar bent, dan ben jij de perfecte kandidaat! Pak deze kans bij Kawneer Nederland B.V. en werk aan je toekomst met ons.

Wij vragen:

Voor Kawneer Nederland B.V. in Harderwijk zijn we op zoek naar een gedreven orderpicker. Breng jij 32-40 uur per week onze logistieke afdeling naar een hoger niveau? Je voornaamste taak is het verzamelen van onderdelen en klaar te leggen voor verzending. Enkele kwaliteiten waar we naar zoeken zijn: - Een proactieve houding en toont initiatief. - Goed samenwerken en communiceren. - Flexibel inzetbaar in onze ploegendiensten. Bij Kawneer hechten we waarde aan diversiteit en daarom stimuleren we iedereen die zich aangesproken voelt op deze vacature te reageren.

Waar ga je werken:

Ben jij onze nieuwe Orderpicker bij Kawneer Nederland B.V. in Harderwijk? Als belangrijk onderdeel van ons team lever je een bijdrage aan onze missie om duurzame aluminium oplossingen te ontwikkelen. Je werkt in een omgeving waar collegialiteit en professionaliteit hand in hand gaan. Help jij ons team om nóg sterker te worden? Stap in de wereld van Kawneer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in