+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Orderpicker avond, Wasco Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Wasco in Apeldoorn zoeken we orderpickers voor de avonduren. Er zijn ook mogelijkheden om overdag te werken. Je krijgt een leuke baan waarbij je zelf je tijd kunt indelen. Plus, in het weekend ben je vrij. Je werkt met een team in een magazijn met sanitairproducten. Het is belangrijk dat je minstens twee avonden per week kunt werken. Je moet in de buurt wonen of eigen vervoer hebben. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan voor in de avonduren? Dan heb ik iets voor je! Bij Wasco in Apeldoorn zoeken wij orderpickers! Hier kan jij lekker cashen tot wel €20,83 per uur !💰 Toch liever overdag aan de slag? Er zijn genoeg mogelijkheden. Dus, woon jij binnen een straal van 30 kilometer rond Apeldoorn, solliciteer dan direct als orderpicker bij Wasco.

Wat bieden wij jou
  • Verdien vanaf € 13,89 bij 21+!
  • Reiskosten vergoeding van wel 0,23 cent per km!
  • Overdag tijd voor jezelf!:)
  • Toeslagen die je uurloon boosten naar €20,83!
  • De ideale bijbaan!
  • In het weekend lekker vrij!🍸
Wie ben jij

Als ordrpicker is het belangrijk dat jij je spierballen wilt en kunt gebruiken, verder is het belangrijk dat je:

  • Eigen vervoer hebt om naar de locatie te komen 🚗
  • Minimaal 2 avonden in de week beschikbaar bent
Wat ga je doen

Maar hoe ziet jouw werkdag/avond er precies uit als orderpicker bij de Wasco Apeldoorn? Jij start je dienst samen met je collega’s om 18.00 uur. Jij gaat vandaag alle orders bij elkaar verzamelen. Je krijgt een headset mee die jou precies vertelt waar jij naar toe moet in het magazijn. Het artikel gevonden wat je nodig hebt? #Lekkerbezig! 👌 Je tilt het artikel op je EPT (dit is een mini heftruck). Let op: de artikelen die jij gaat verzamelen zijn relatief aan de zware kant. Denk hierbij aan toiletpotten, badkuipen, en radiatoren.🏋🏻 Top werk afgeleverd als orderpicker! Om 01:00 uur zit jouw werkdag er weer op! De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, dus de weekenden zijn voor jezelf!

Waar ga je werken

Wasco is een groothandel in installatietechniek. Badkuipen, radiatoren, wasbakken… alles van sanitair komt voorbij! Bij Wasco werken we hard, maar zijn we ook niet vies van een grapje en gezelligheid op de vloer! Wil jij nog meer plezier op de werkvloer als orderpicker? Draag jouw vrienden aan bij deze gave baan! Ga samen aan het werk als orderpickers en verdien tot wel €250,- extra! Win, win situatie!

Sollicitatie

Al deze kansen kan je niet laten liggen, toch?! Solliciteer dus direct op de functie als orderpicker via de knop hieronder! Via de bevestiging in de mail plan je alvast een bel afspraak met ons in. 📞 Handig he?! Toch nog vragen? Bel, app of mail gerust. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in