+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Fulltime Orderpicker Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe Orderpicker in Ede! Bij Alliance Automotive bieden wij een fulltime functie aan van 40 uur per week. Ga aan de slag van maandag tot en met vrijdag, volgens een vast rooster. Geen enkele dag is hier de zelfde, jouw werkdag zit namelijk vol beweging, uitdaging en dynamiek. Puzzelen met orders en klaarstaan voor onze klanten behoort tot jouw straatje. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wij bieden:

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Word Orderpicker bij Alliance Automotive in Ede, 40 uur per week. Met een vast rooster van maandag t/m vrijdag. Bovendien maak je deel uit van een gezellig en hecht team dat je met open armen ontvangt en altijd voor je klaar staat. We bieden een aantrekkelijk salaris van €13,27 bruto per uur vanaf 21 jaar Exclusief toeslagen. Jij bent bij ons belangrijk en jouw welzijn telt. Bij Alliance Automotive heerst een inclusieve en respectvolle bedrijfscultuur. Toeslagen: 06:00-18:00 uur geen toeslag €13,27 18:00-22:00 125% toeslag €16,59 22:00-06:00 150% toeslag €19,91 (zaterdag altijd 150%) Het gaat om Werving & Selectie, je krijgt direct een contract bij de opdrachtgever! Zie jij jezelf werken als Orderpicker bij dit mooie bedrijf? Wacht dan niet langer en kom ons team versterken. We kijken uit naar je sollicitatie!

Wij vragen:

Ben jij de Orderpicker die wij zoeken bij Alliance Automotive in Ede? Wij zoeken iemand die 40 uur per week beschikbaar is om nauwkeurig en efficiënt orders te verzamelen. Werkervaring in een magazijn of distributiecentrum is een pre, maar geen must. We vinden het belangrijker dat jij je herkent in de volgende punten: • Je bent fysiek in goede gezondheid (i.v.m. het tillen van auto-onderdelen);
• Je hebt oog voor detail en werkt secuur;
• Je hebt een positieve werkhouding en bent een teamspeler;
• Je bent flexibel ingesteld en vindt het niet erg om soms over te werken;
• Je beheerst de Engelse taal;
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou!

Waar ga je werken:

Dit bedrijf profileert zich sinds 2001 als specialist in internationale inkoop & marketing binnen de automotive branche. levering. Ons team is gedreven, collegiaal en open. We houden van hard werken, maar zeker ook van gezelligheid. Kan jij niet wachten om ons team te versterken? Sluit je dan aan bij Alliance Automotive - waar jouw inzet het verschil maakt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in