+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Orderpicker bij Plantion Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 2 - 5 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,72 p/u

Vacatureomschrijving

Wordt onze nieuwe distributiemedewerker bij Plantion in Ede en draag bij aan onze missie: samen zorgen voor de mooiste bloemen en planten! Elke doordeweekse ochtend is er een veiling waar kopers vanuit het hele land hun heerlijke geurende bloemen en planten inkopen. Hoe gaaf is het om hier onderdeel van te zijn! Een zeer professioneel, gemoedelijk bedrijf die zich erg richt op klantgerichtheid. Jij kunt ons team versterken! Waarom je bij Plantion wilt werken? Omdat je hier elke dag met een glimlach naar huis gaat! Ga jij de uitdaging aan?

Wij bieden:

Ben jij een vroege vogel en zoek je een baan met goede arbeidsvoorwaarden? Dan is de functie van distributiemedewerker ochtend voor rond de 15 uur per week bij Plantion in Ede wellicht iets voor jou! Bij ons ontvang je een mooi salaris van €13,72 bruto per uur. Maar dat is niet alles. Je komt terecht in een fijn team waarin samenwerken centraal staat. We bieden een goed inwerktraject aan, zodat je snel op de hoogte bent van het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Daarnaast is er bij ons sprake van een gezonde werk-privé balans, zodat je voldoende tijd hebt voor andere belangrijke zaken in je leven. En heb je ook al gehoord van onze unieke arbeidsvoorwaarden? Geniet van gratis koffie en thee tijdens je dienst en parkeer kosteloos je auto. Dat maakt het werken bij Plantion in Ede een stuk aantrekkelijker, toch?

Wij vragen:

Voor de functie van distributiemedewerker ochtend bij Plantion in Ede, zoeken we een betrouwbare medewerker die nauwkeurig te werk gaat. Wat vragen we van je: • Je bent beschikbaar voor 15 uur in de ochtend (minder kan in overleg) • Je kunt fysiek werk aan;
veel lopen en tilwerkzaamheden;
• Nauwkeurigheid is belangrijk;
jij let op de details;
• Je toont initiatief en kunt goed zelfstandig werken;
• Je hebt ervaring met magazijnwerkzaamheden of bent bereid dit te leren. Past deze omschrijving bij jou? Geweldig! We verwelkomen graag nieuwe talenten die ons team komen versterken.

Waar ga je werken:

Wanneer de bloemen binnen komen, kom jij ook in beeld! Elke ochtend vindt er een veiling plaats. Nadat deze veiling gesloten is, is het de bedoeling dat jij als distributiemedewerker zorgt dat de juiste bloemen en planten op de juiste karren terecht komen, welke uiteindelijk door de klanten meegenomen worden naar de winkel. Het sorteren van deze bloemen doe je door ze te voorzien van de juiste stickers. De veiling vindt iedere maandag t/m vrijdag plaats en je werkdag start om 6:15 uur. Afhankelijk van de drukte en de aantal veilingen, werk je zo'n 2-5 uur. Hierna kun je bijvoorbeeld nog aandacht besteden aan je studie of gewoon genieten van de rest van de dag! Je werkt in een groot team van ongeveer 60 medewerkers. Er heerst een gezellige sfeer. Geniet van de voldoening van een productieve en actieve werkdag. Ben jij degene die we zoeken? Aarzel niet, solliciteer nu en bloei op in jouw nieuwe baan bij Plantion! Om een eerste indruk te krijgen van jouw werkzaamheden bij Plantion, bekijk onderstaande video:
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in