+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Centralist meldkamer Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacature in het kort

In deze functie red je elke dag dierenlevens. Je wordt het aanspreekpunt voor meldingen over dieren in nood. Samen met een leuk team zorg je dat de dieren snel hulp krijgen. Je werkt met telefoon en houdt alles goed bij. Dit is je kans om echt iets goeds te doen en met een team te werken dat net zoveel van dieren houdt als jij. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken in een job waarbij je dagelijks dierenlevens redt? Kom dan werken als Centralist 🐶🐱📞 Jij wordt het aanspreekpunt voor meldingen over dieren in nood. Dit doe je samen in een gezellig team waarbij je wordt aangestuurd door een teamleider. Als Centralist houd jij je bezig met telefonisch contact, het verwerken van binnengekomen meldingen en het overzicht houden van de ingezette dierenambulances. Voorbeelden van je taken zijn: • Het inschatten van de meldingen en het eventueel inzetten van dierenambulances indien noodzakelijk 🆘🚨; • In contact blijven met melders en bemanning op de ambulance 📞💬🚑; • Melders voorzien van de juiste adviezen en informatie zodat de dieren snel en goed geholpen worden 🙌💡🐾. Ben jij klantgericht, communicatief vaardig én heb jij ervaring op het gebied van meldkamer werk of klantcontact? Solliciteer dan direct en wie weet zien we jou binnenkort voor een sollicitatiegesprek!

Wij bieden:

Binnen deze leuke functie bieden we jou het volgende: - Een mooi salaris tussen de €13,27 en €15,00 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring en opleiding, zodat je goed beloond wordt voor je inzet! 💰 - Een baan voor minimaal 16 en maximaal 40 uur per week, zodat je genoeg tijd overhoudt om zelf ook lekker te knuffelen met dieren! 🐾 - Werken binnen een organisatie waar jouw inzet écht het verschil maakt. Want wat is er nou belangrijker dan het redden van onze harige vrienden? 🦸‍♂️🐶 - Een gezellig team van collega's die met dezelfde passie als jij elke dag dierenlevens redden! 🌟

Wij vragen:

Wat verwachten wij van jou in deze functie: - Jij blijft altijd rustig en cool, zelfs in stressvolle situaties! 😎 - Je hebt eerder ervaring gehad met meldkamerwerk of klantcontact! 📞 - Je hebt je MBO- of hoger diploma 🎓 behaald - Je beheerst de Nederlandse taal goed! 📝 - Je bent flexibel beschikbaar, overdag en in de avonden. Daarnaast kan je minimaal of 2 keer per maand in het weekend werken. De verschillende diensttijden zijn als volgt: 07:00 uur tot 15:00 uur, 11:00 uur tot 19:00 uur en 14:30 uur tot 23:00 uur.

Waar ga je werken:

Deze klant staat bekend om het bieden van hoogwaardige dierenhulp, waarbij ze zich ook inzetten voor preventie-activiteiten om dierenleed te voorkomen. 🐾 Ze zijn altijd paraat om dieren in nood te helpen en werken actief aan het creëren van een betere wereld voor alle dieren! 🌍✨
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in