+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundig centralist ambulancezorg Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Studentalent

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.611 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een (specialistisch) verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor de meldkamer ambulancezorg in Amsterdam zoeken wij nieuwe verpleegkundig centralisten. Hebben wij jouw aandacht gewekt? Lees dan snel verder:

De functie
Als verpleegkundig centralist op de meldkamer voor ambulancezorg ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen van telefonische oproepen, het inschatten van de benodigde zorg en het coördineren van de meldingen op diverse noodsituaties. Dit omvat niet alleen dringende meldingen via 112, maar ook overleg met huisartsen en andere medische professionals.
Je staat paraat om te reageren zodra de telefoon overgaat, zonder vooraf te weten wie er belt of hoe ernstig de situatie is. Jouw rol is cruciaal, omdat je de eerste bent die actie onderneemt en passende zorg organiseert. Het is aan jou om kalm en efficiënt vragen te stellen om relevante informatie te verzamelen, de urgentie vast te stellen en te beslissen welke zorg nodig is. Bovendien coördineer je ambulancevervoer, plan je niet-dringende ritten in en behoud je het overzicht over de situatie.
De werkomgeving op de meldkamer in Amsterdam is dynamisch en gevarieerd. Het is een drukbezette regio met een groot aantal inwoners, bezoekers, toonaangevende ziekenhuizen, industrie en grote evenementen, wat zorgt voor een afwisselende werkdag.

Gevraagd

Jouw profiel
Als verpleegkundig centralist kom je in aanraking met mensen in noodsituaties, zoals bijvoorbeeld een ongeval. Daarom is het essentieel dat je empathisch bent en goed onder druk kunt presteren. Elke situatie is anders, maar dankzij jouw achtergrond als verpleegkundige in bijvoorbeeld het ziekenhuis of een verzorgingstehuis, kun je je snel een beeld vormen van de situatie. Dit doe je door goed te luisteren, vragen te stellen, overzicht te houden en snel te handelen.
Je wordt onderdeel van een hecht team. We helpen niet alleen mensen in nood, maar zorgen er ook voor dat we elkaar ondersteunen. Daarom zoeken we iemand die zelfstandig kan werken, maar ook goed kan samenwerken met collega's. Daarnaast dien je bereid te zijn om in verschillende diensten te werken (ochtend, middag, avond en nacht).
Daarnaast beschik je over:
  • Een geldige BIG-registratie als verpleegkundige
  • Ervaring in spoedeisende zorg als IC- of CCU-verpleegkundige, of je bent een gedreven verpleegkundige met ervaring in een ander relevant werkveld
  • Bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse taal


Aanbod

Aanbod
  • Een opleidingsprogramma
In samenwerking met de Academie voor Ambulancezorg bieden we een opleidingsprogramma aan om je op te leiden tot eerstelijns hulpverlener. Deze opleiding duurt ongeveer 7 maanden en omvat een combinatie van theoretische studies en praktijklessen in een gesimuleerde omgeving. Gedurende het hele opleidingsproces word je begeleid door een praktijkbegeleider met uitgebreide ervaring in het vakgebied.
*Natuurlijk ben je ook welkom om te solliciteren als je al over deze kwalificaties beschikt.
  • Een competitief salaris
Als verpleegkundig centralist verdien je maximaal €4.611 per maand. Daarnaast ontvang je een onregelmatigheidstoeslag vanwege de wisselende werktijden, waaronder avond-, nacht- en weekenddiensten.
  • Een prettige werkomgeving
Je komt te werken op de gezamenlijke coördinatiepost, gevestigd in het hoofdbureau van de politie aan de Elandsgracht in het hart van Amsterdam. Hier zijn de ambulancezorg, politie en brandweer onder één dak gehuisvest.
Op de meldkamer werken meer dan 40 toegewijde professionals aan de coördinatie van ambulancezorg in de regio Amsterdam-Amstelland. Het team bestaat uit verpleegkundig centralisten en uitgiftecentralisten, onder leiding van twee teammanagers en een hoofd van de meldkamer.

Solliciteren
Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet! Mocht je eerst nog wat vragen hebben over deze vacature, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 088-321 0103 en vraag naar Larissa of Maxim.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in