+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Enthousiaste Tandarts Gezocht voor Innovatieve Praktijk! Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Together-Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance / Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de wereld van innovatieve tandheelkunde en werk samen met een dynamisch team dat zich inzet voor de beste zorg. Onze moderne praktijk biedt geavanceerde apparatuur, ruime mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, en een aantrekkelijk salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maak een verschil in het leven van patiënten terwijl je jouw carrière naar nieuwe hoogten tilt. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Enthousiaste Tandarts Gezocht voor Innovatieve Praktijk!

Wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevende tandartspraktijk waar jouw passie voor tandheelkunde tot bloei komt? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een gedreven tandarts die klaar is om zijn of haar carrière naar een hoger niveau te tillen en samen met ons team de tandheelkundige zorg naar een hoger niveau te tillen.

Waarom solliciteren bij ons?
Een moderne praktijk met geavanceerde apparatuur en de nieuwste technologieën, waardoor je in staat bent om je werk op de meest effectieve en efficiënte manier uit te voeren.
Een dynamisch en collegiaal team dat zich inzet voor de beste zorg voor onze patiënten, waarbij jouw ideeën en input worden gewaardeerd en gerespecteerd.
Ruime mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en bijscholing, zodat je je kennis en vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en verbeteren.
Een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief flexibele werktijden en een goede balans tussen werk en privéleven.
De mogelijkheid om een positieve impact te hebben op het leven van onze patiënten en een verschil te maken in hun mondgezondheid en algeheel welzijn.

Functieomschrijving:
Als tandarts ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Je voert algemene tandheelkundige behandelingen uit, zoals controles, restauraties, wortelkanaalbehandelingen en extracties, en stelt behandelplannen op die aansluiten bij de individuele behoeften van elke patiënt. Daarnaast geef je advies over mondhygiëne en tandheelkundige verzorging en werk je nauw samen met ons team van assistenten, mondhygiënisten en specialisten om de beste zorg te bieden en een optimale patiëntervaring te garanderen.

Wat wij vragen:
Een afgeronde opleiding tot tandarts en registratie in het BIG-register.
Enthousiasme, passie en een positieve instelling ten opzichte van het vakgebied van tandheelkunde.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte benadering.
Teamgeest en de bereidheid om samen te werken met collega's om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken.
Een continue drive om te blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied van de tandheelkunde.

Ben jij klaar om jouw tandheelkundige carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Solliciteer dan nu door je cv en motivatiebrief te sturen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 06-2016 6667. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en kunnen niet wachten om jou te verwelkomen als onze nieuwe tandarts!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in