+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Open sollicitatie Tandheelkundige Professional m/v/x Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dentify Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Heb je een passie voor tandheelkunde en wil je werken in een innovatieve omgeving? Bij Dentify Talent kun je jouw kennis en vaardigheden inzetten. Ook als er geen specifieke vacature is, kun je je interesse laten weten. Het team zoekt dan actief naar een passende plek voor jou. Dentify Talent biedt meer dan alleen vacatures zoeken. Ze helpen ook met loopbaanadvies, netwerken en sollicitatievoorbereiding. Zo zorgen ze dat je klaar bent voor jouw volgende stap in de tandheelkunde. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven tandheelkundige professional met passie voor je vak en een streven naar excellente patiëntenzorg? Sta je te popelen om je expertise in te zetten in een dynamische en vooruitstrevende omgeving? Dan nodigen wij je uit om een open sollicitatie in te dienen bij Dentify Talent. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals om teams te versterken.

Alle vacatures die wij op dit moment open hebben staan publiceren wij op onze website. Toch is het zinvol om je interesse kenbaar te maken als er geen vacature staat die bij je past. Klik op de knop "Nu solliciteren" en deel je cv met ons. Het is handig dat je in de motivatie kort vertelt waar je naar op zoek bent en in welke regio. Vervolgens zoeken wij een vacature waarvan wij denken die past als een pantoffel. Als we geen mogelijkheden zien koppelen we dat natuurlijk onderbouwend terug aan je.


Taken

- aarzel niet met solliciteren


Vereisten

- tandheelkundige kennis is een must

Dentify Talent kan een waardevolle rol spelen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in de tandheelkunde door middel van gerichte match-making met relevante vacatures, waardoor de kans op een passende positie wordt vergroot. Ze bieden tevens loopbaanadvies en begeleiding om professionele doelen in de tandheelkunde te verduidelijken. Dentify Talent vergemakkelijkt ook het opbouwen van professionele netwerken binnen de tandheelkundige sector en houdt sollicitanten op de hoogte van recente ontwikkelingen. Bovendien kan het bureau helpen bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en het optimaliseren van cv's voor een sterke indruk op potentiële werkgevers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in