+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Ervaren tandarts(preventie)assistente Haarlem gezocht Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mondig

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een vrolijke en gemotiveerde assistente voor ons team. Je helpt de tandarts bij verschillende taken, zoals aan de stoel assisteren en het bijhouden van spullen. Soms kun je ook zelfstandig werken aan het voorkomen van problemen. Dit maakt je baan nog interessanter. Je dagen zijn dinsdag, woensdag en soms vrijdag. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Leuke, enthousiaste en gemotiveerde (preventie)assistente gezocht om ons team te komen versterken per 1 juni 2024. Dagelijkse werkzaamheden: aan de stoel assisteren, eventueel preventie werk, bijhouden van de voorraad en de sterilisatie werkzaamheden.

Er is mogelijkheid voor het uitvoeren van preventie werk, een eigen agenda zou 1 dag per 2 weken gedraaid kunnen worden (dan za het contract 24 uur worden i.p.v. 20, op vrijdag), de overige uren zijn stoelwerkzaamheden (20 uur, dinsdag, woensdag en eventueel om de vrijdag). Salaris wordt berekend via de schaal van het KNMT. Ervaring is een pré.

Gevraagd

Je hebt kennis van de materialen en de behandelingen in de tandheelkundige praktijk. Je bent zorgzaam, sociaal, zelfstandig en gemotiveerd. En je vindt het leuk om met mensen te werken en waar nodig mensen op hun gemak te stellen (denk aan angstige patienten, kinderen etc.)

Aanbod

Praktijk Mondig is een grote groepspraktijk waar verschillende tandartsen en mondhygienistes hun eigen praktijk hebben. Er is een groot parkeerterrein voor de deur (gratis parkeren).
De parktijk binnen Mondig betreft 1 kamer met 2 tandartsen, die part time werken. Je zal beide tandartsen assisteren en verder is er veel gezelligheid door de vele collega's die verder in de praktijk aanwezig zijn. Heb je interesse? Neem dan contact op per mail.

Uren

16 - 24 uur
vrijdag om de week assisteren en eventueel om de week eigen preventie agenda

Salaris

Salaris zal bepaald worden via KNMT-schalen en ervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in