+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Tandartsassistent / preventie assistent (parttime/fulltime) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

WV Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor een kleinschalige en knusse kinder tandartspraktijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Tandartsassistent en een Preventie assistent.

Jouw rol als assistent:
Als assistent bij een kinder tandartspraktijk ben je, vanzelfsprekend, goed in de omgang met kinderen. Jouw rol is cruciaal voor het creëren van een comfortabele sfeer waarin kinderen zich op hun gemak voelen en een fijne ervaring hebben in de tandartspraktijk. Mede dankzij jouw empathisch vermogen, zorgzaamheid en superkrachten in communicatie maak je tandartsbezoeken leuk en begrijpelijk voor kinderen.

De magie van ontvangst: Je verwelkomt de kleine helden en hun families met een sprankelende glimlach en een warme groet. Jouw vriendelijke woorden en houding zetten de toon voor een positieve ervaring.

Teamspirit: Je werkt nauw samen met de tandarts en andere teamleden om de best mogelijke zorg te bieden. Samen creëren jullie een omgeving waarin kinderen met plezier naar de tandarts gaan. Jullie zijn een onverslaanbaar team dat elke dag straalt!

Educatie en plezier: Naast het ondersteunen van de tandarts geef je kinderen en ouders nuttige informatie over mondhygiëne en preventieve zorg. Je maakt van tandenpoetsen een leuk avontuur!

Gevraagd

Wat wij van jou vragen:
  • Je bent goed in de omgang met kinderen;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent in staat om oplossingsgericht te denken;
  • Je hebt werkervaring als tandartsassistent/preventie assistent;
  • Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar.


Aanbod

Waar kom je te werken:
Deze kleinschalige praktijk biedt een positieve en stimulerende werkklimaat waar een uitstekende teamdynamiek heerst. Naast hard werken, ondersteunen de teamleden elkaar en is er ook voldoende ruimte voor gelach. Ze staan voor een laagdrempelige en open werkomgeving, waar creatieve ideeën van werknemers altijd van harte welkom zijn. Van de eigenaar tot aan de medewerkers heerst er een samenwerkingscultuur, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om elkaar te helpen groeien en te leren.

Ben jij degene die wij zoeken?
Stuur dan snel jouw cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0620449963. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

*Naast deze vacature hebben wij meerdere openstaande posities binnen de tandheelkunde. Ook als je geen ervaring hebt of nog geen diploma hebt, moedigen we je van harte aan om te solliciteren als je interesse hebt in een baan binnen dit vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in