+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Orderpicker Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je als orderpicker in een magazijn waar je dranken verzamelt. Je zorgt dat alles op tijd klaarstaat voor de vrachtwagens. Vooral in de zomer is het druk door festivals en Koningsdag. Je krijgt een goed salaris en extra geld voor vakantie. Ook is er een vergoeding voor je reiskosten. Als je hier werkt, kun je gratis werkschoenen krijgen. Je loon wordt elke week betaald. Je kunt ook training krijgen voor het rijden op een reachtruck of heftruck. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als ORDERPICKER ben jij verantwoordelijk voor het picken van alle dranken en het zorgen dat alles op tijd klaar staat voor de 🚛vrachtwagenchauffeurs. Dit betekent dat je als orderpicker verschillende werkzaamheden uitvoert in het magazijn van onze klant. Jij zorgt ervoor dat het magazijn op rolletjes loopt en dat de klant altijd tevreden is. Het kan soms hectisch zijn, vooral in de zomermaanden wanneer het druk is vanwege het 🎉festival seizoen🎉 en Koningsdag👑, maar jij bent 💪STERK💪 en houdt van een uitdaging! 💥 Heb je interesse? Solliciteer dan direct online!

Wij bieden:

* Een leuke en afwisselende baan van ongeveer 32 uur per week voor in het hoogseizoen 🕰️👍 * Een bruto uurloon van €13,27, exclusief 8% vakantiegeld 💰💸 * 5% ADV compensatie 📈 * Een reiskostenvergoeding 🚗💸 En dat is nog niet alles! Als je voor Timing komt werken, dan krijg je ook nog eens: * Wekelijkse uitbetaling van het loon 💸💰 * Mogelijkheden voor Reachtruck en Heftruck opleidingen 🎓🚜 * Een gratis paar werkschoenen 👞🆓 Dus als jij flexibel bent en graag aan de slag wilt als orderpicker in een leuk team, solliciteer dan nu direct online! 🚀

Wij vragen:

Je bent flexibel inzetbaar en kan beide ploegendiensten werken 🔄🌙 Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal goed 🗣️🌍 Je bent in bezit van eigen vervoer 🚗

Waar ga je werken:

Je komt te werken bij een jong en innovatief bedrijf dat zich pas sinds 10 maanden in Almere gevestigd heeft. Zij zijn dé marktleider op het gebied van alcohol en softdrinks en leveren dus grote hoeveelheden aan hun klanten. Bekende klanten van dit bedrijf zijn de Pathé bioscopen, de Nijmeegse vierdaagse, Walibi Holland, Dolfinarium en de Zwarte Cross. Daarnaast leveren zij aan vele horeca zaken en vinden zij de ervaring van de klant erg belangrijk. Service staat voorop en dit stralen zij ook uit! Voor het hoogseizoen wat vanaf eind Maart/April van start gaat, zijn zij opzoek naar een parttime ORDERPICKER!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in