+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Projectleider (W+U) Vaste baan na detachering – Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een allround projectleider en lijkt het je leuk om bij een onafhankelijk advies bureau te werken? Dan hebben wij een vacature voor jou!


Je gaat werken als projectleider op de afdeling projectmanagement. Je gaat de projecten begeleiden van initiatief tot nazorg en dit kan zowel nieuwbouw als bestaande bouw zijn en woningbouw en utiliteitbouw. Je bent hierin flexibel voor het inrichten van jou werk en je krijgt te maken met mooie en afwisselende projecten.



Gevraagd

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma bouwkunde en ervaring al projectleider met verschillende projecten. Je bent iemand die enthousiast is en zijn zaken grondig aanpakt. Je bent empathisch en communicatief vaardig naar klanten toe.



Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Verder wordt het salaris bepaald naar kennis en ervaring en is er aandacht voor ontwikkeling.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een onafhankelijk advies bureau die sinds de jaren 70 actief is en zich bezighoudt met het begeleiden van projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ze bezitten een breed scala aan diensten. In alle fase van het bouwproces kunnen ze van dienst zijn hierbij moet je denken aan initiatief- tot en met exploitatie, sloop en sanering. Het doel is om organisaties te ondersteunen bij het ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren van huisvesting. Ze werken met verschillende productieafdelingen die ook regelmatig samenwerken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in