+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectmanager Bouwadvies Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kracht Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.100 - € 5.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als projectmanager speel je een cruciale rol in het succesvol realiseren van complexe utiliteitsbouwprojecten. Je bent de spil in het projectteam, waarbij je verantwoordelijk bent voor het coördineren van het gehele bouwproject, het effectief managen van het team en het managen van de verwachtingen van alle stakeholders. Jouw focus ligt op het waarborgen van kwaliteit, veiligheid en het minimaliseren van risico's. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als projectmanager binnen ons bedrijf ben jij de centrale spil in ons projectteam. Jij hebt de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat onze projecten binnen budget, tijd en met de juiste kwaliteit worden uitgevoerd. Hierbij neem jij de belangen van alle betrokken partijen in acht en stuur jij het team proactief aan om de gewenste resultaten te behalen.

  • Je coördineert het hele bouwproject en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt binnen de gestelde deadlines en budgetten. Risicobeheersing speelt hierbij een belangrijke rol: jij identificeert mogelijke risico's en zet actief plannen op om deze risico's te minimaliseren of beheersen.
  • Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het effectief managen van ons team. Hierbij zorg je voor heldere rollen en verantwoordelijkheden voor elk teamlid en organiseer je regelmatige teamvergaderingen om de samenwerking soepel te laten verlopen.
  • Ook het managen van de verwachtingen van alle stakeholders is van groot belang. Je zorgt voor effectieve communicatie en samenwerking tussen alle betrokken partijen, zoals de klant, het projectteam, de leveranciers en de overheid.

Binnen het bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel en als projectmanager zorg jij voor de kwaliteitsborging van het bouwproject. Je waarborgt de naleving van de relevante wet- en regelgeving, controleert de kwaliteit van de materialen en bouwtechnieken en zorgt voor een veilige werkomgeving op de bouwplaats. Kortom, als projectmanager binnen ons bedrijf ben jij onmisbaar voor het succesvol realiseren van onze complexe utiliteitsbouwprojecten.



Gevraagd

Als ideale kandidaat beschik jij over het volgende:

  • Opleidingsachtergrond: Je moet beschikken over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van bouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar.
  • Ervaring: Je moet minimaal 5 jaar ervaring hebben als projectmanager in de bouwsector en bekend zijn met projectmanagementmethodieken zoals PRINCE2 of IPMA.
  • Communicatieve vaardigheden: Je moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal en in staat zijn om effectief te communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie en met externe belanghebbenden.
  • Analytische vaardigheden: Je moet analytisch sterk zijn en in staat zijn om complexe projecten te begrijpen en te vertalen naar haalbare plannen en acties.
  • Resultaatgericht: Je moet in staat zijn om doelen te stellen en resultaatgericht te werken, waarbij hij/zij het overzicht behoudt over het project en ervoor zorgt dat het project binnen de gestelde kaders wordt uitgevoerd.


Aanbod

Als projectmanager bouw bij dit bedrijf krijg je de kans om te werken aan uitdagende en innovatieve projecten binnen de bouwsector. Je maakt deel uit van een gepassioneerd team waarin je jezelf continu kunt ontwikkelen. We bieden je het volgende:

  • Uitdagende en afwisselende projecten: Als projectmanager bouw bij ons bedrijf krijg je de mogelijkheid om te werken aan uitdagende en afwisselende projecten, waarbij je jezelf steeds verder kunt ontwikkelen.
  • Team van experts: Je werkt samen met een team van experts in de bouwsector, waarbij je kunt leren van de kennis en ervaring van je collega's.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: We bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van trainingen en opleidingen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: We bieden je een salaris van €4.100,- tot €5.500,- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een auto, bonusregeling en een pensioenregeling.
  • Dynamische werkomgeving: Je werkt in een dynamische werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan innovatieve oplossingen en nieuwe ontwikkelingen binnen de bouwsector.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige adviesdiensten voor complexe projecten in de utiliteitsbouw. Met de toegewijde en ervaren team van adviseurs en technische experts staan wij klaar om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van het proces.Zij hechten veel waarde aan kwaliteit en streven ernaar om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften. Het team werkt nauw samen met klanten om hun visie te begrijpen en om te zetten in praktische, haalbare en kosteneffectieve oplossingen. Als projectmanager ben jij de spil in het projectteam en verantwoordelijk voor het coördineren van het bouwproject binnen de gestelde tijd, budget en kwaliteit. Je zorgt voor een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen en signaleert proactief eventuele risico's en stuurt bij waar nodig.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in