+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.

Hoofd Uitvoerder Bouw (Alphen a/d Rijn) Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Goodijk Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie ben je het belangrijkste contact voor verschillende groepen mensen in bouwprojecten. Je werkt samen met collega's en zorgt dat alles op tijd klaar is en binnen het budget blijft. Je maakt een planning, houdt toezicht op het werk, controleert of alles goed gebeurt, zorgt voor veiligheid en praat veel met verschillende mensen over het project. Je werkt vaak zelfstandig en hebt vrijheid om je werk op jouw manier te doen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

In deze rol ben jij het centrale aanspreekpunt voor verschillende aangehaakte partijen binnen bouwprojecten. Zo werk je bijvoorbeeld nauw samen met de collega's en onderaannemers binnen het projectteam. Jij zorgt ervoor dat projecten binnen budget en op tijd worden opgeleverd. Dit doe je door een planning te maken en bewaken, toezicht te houden op de werkzaamheden, kwaliteitscontroles uit te voeren, voor een veilige werkomgeving te zorgen, het budget te beheren en door regelmatig contact te hebben met met opdrachtgevers, architecten, onderaannemers en andere belanghebbenden. In deze rol van Hoofd Uitvoerder wordt veel zelfstandigheid van je verwacht. Daarbij krijg je flexibiliteit om de functie naar eigen inzicht in te vullen.



Gevraagd

Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bouwbedrijf dat in opdracht werkt, maar ook zelf aan projectontwikkeling doet. De kernwaarden zijn: impact maken op mens en omgeving, ontwerpen en maken gaan hand in hand, innovatief met ouderwets denkwerk, CO2-neutraal bouwen en prettig werken. Het belangrijkste is om er samen iets moois neer te zetten, elke keer weer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in