+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Hoofd Uitvoerder U Bouw Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Goodijk Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Voor een groot nieuwbouwproject in de regio Den Haag zoeken we een (Hoofd) Uitvoerder met ervaring in gevels en vlies. Het project draait vooral om glas en ramen, dus jouw expertise is hier heel belangrijk. Je werkt zelfstandig en leidt jouw team om dit kritieke deel van de bouw perfect te doen. Dit betekent dat je goed moet zijn in kwaliteit, planning, coördinatie en controle. Een unieke kans om aan een opvallend project te werken! Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een gevorderd groot nieuwbouw project (tot maart 2025 - regio Den Haag) zoeken we een (Hoofd) Uitvoerder die ervaring heeft met gevels / vlies. Dit gebouw bestaat grotendeel uit glas / ramen, een kritisch onderdeel van de bouw en waar dus de benodigde aandacht en ervaring voor wordt vereist.

Van jou wordt verwacht dat jij zelfstandig dit onderdeel (gevels/vlies) perfect met jouw team kunt uitvoeren.Daarvoor is het noodzakelijk dat je kwaliteitsbewust bent, de uitvoeringswerkzaamheden goed coördineert (juiste tijd, plaats en omstandigheden), de voortgang bewaakt en zorgdraagt voor de kwaliteitscontrole op de werkzaamheden.



Gevraagd

Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever staat bekend als ‘voorloper in de bouw', innovatief en vooruitstrevend. Het uitdagende project in regio Den Haag, is een groot nieuwbouw project waarbij de nadruk ligt op de toekomst en duurzaamheid. 
In deze functie van  Uitvoerder ben je onderdeel van een groot Projectteam, waarbij je ook samenwerkt met collega's van andere disciplines. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het hele bouwproces.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in