+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Coördinerend Begeleider LVB MVB Ampère Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.457 - € 3.332 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je met een unieke groep mensen met een lichte tot matig verstandelijke beperking. Je helpt hen op verschillende gebieden, zoals huishouden en persoonlijke verzorging. Samen zorgen jullie voor de beste zorg. Er zijn veel kansen om jezelf te ontwikkelen, met trainingen en opleidingen. Ook zijn er leuke extra s, zoals gezamenlijke activiteiten. Op zoek naar een inspirerende baan? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

24 uur tot 36 uur | € 2457,- tot € 3332,- (FWG 40) | contract voor onbepaalde tijd.

Ben jij een ervaren coördinerend/persoonlijk begeleider? Ben jij iemand die het leuk vindt om met een team verder te ontwikkelen? Ben je ondernemend, kun jij de lijn vasthouden op een positieve manier, maar ook buiten de kaders blijven denken? Dan is deze functie echt iets voor jou!!
Wij bieden je een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is!

Jouw werkplek
Woonlocatie De Ampère ligt in het centrum van Alphen aan den Rijn. Er wonen 26 mensen in een eigen appartement op de rond-gevormde eerste etage met in het midden een prachtige binnentuin. Voor groepsactiviteiten wordt er gebruik gemaakt van drie gezamenlijke ruimtes. De cliënten zijn tussen de 29 en de 90 jaar en hebben een lichte tot matig verstandelijke beperking waarvan een aantal met lichte gedragsproblematiek. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. Het doel is hen zo volwaardig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Als coördinerend begeleider LVB / MVB ondersteun je de cliënten bij het op eigen benen staan, zoals bij het huishouden, persoonlijke verzorging, omgang met familie en vrienden en koken. De cliënten hebben veelal dagbesteding en/of werk.

Dit zijn wij

  • Een enthousiast team van 15 collega’s.
  • Het team is onderverdeeld in drie sub-teams, elke huiskamer heeft zijn eigen focus team om goed in verbinding te kunnen staan met de cliënt en de kwaliteit van zorg te waarborgen.
  • Elke subteam heeft zijn eigen visie en begeleidingsmethodiek.
  • Wij doen trainingen om onszelf te ontwikkelen op individueel en team-niveau.
  • Geregeld doen wij leuke dingen met elkaar zoals barbecueën, bezoeken we concerten, organiseren we zelf feesten en doen we mee aan buurtinitiatieven.
  • We werken samen met familie en vrijwilligers, zij komen koken, taarten bakken, plantjes kopen etc.
  • Wij maken gebruik van technologische innovaties zoals een Digi-bord, Digi-contact en een tovertafel.

Dit ben jij
Je bent een enthousiaste, ondernemende collega. Je staat open voor ontwikkeling van jezelf en het team. Je weet van aanpakken en staat stevig in je schoenen. Je hebt oog voor het zorgproces en draagt bij aan de verbetering daarvan. Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn. Verder heb je interesse en/of ervaring met het werken met cliënten met een (lichte) verstandelijke beperking, verslaving en/of GGZ.

Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, zoals; dag-, avond-, weekend-, en slaapdiensten.

Philadelphia biedt jou

  • Minder regels, meer vrijheid: zodat jij kunt doen wat echt belangrijk is. Want als professional weet jij toch het allerbeste wat er nodig is?
  • Ruimte om te groeien, zoals jij ‘t wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling, coaching en mooie kortingen op reizen, uitjes en aankopen. Kies wat jij wil.
  • Heb jij een goed idee? Wij luisteren graag! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Je kan reageren tot en met 30 april. Twijfel niet, maar solliciteer! Het vacaturenummer is 4842.
Heb je nog vragen? Bel of stuur een WhatsApp bericht naar Corine van Dijk manager Zorg en Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 15 40 77 86.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in