+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergambacht.
Laad meer vacatures

HBO opgeleide begeleider zorgboerderij Bergambacht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Boerderij Groei en Bloei

  • Gecontroleerde werkgever
Boerderij Groei en Bloei

Gevraagd

  • 18 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zorg en activiteiten op een kleinschalige boerderij, waar mens en dier centraal staan. Als begeleider bij Groei en Bloei krijg je de kans om met een divers publiek te werken, van kinderen tot volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. Jouw rol is cruciaal in het bieden van ontwikkelingsgerichte begeleiding en het creëren van een warme, inclusieve sfeer. Laat je enthousiasme en empathie spreken in deze unieke omgeving. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Werken met mensen en dieren op een kleinschalige zorg- en activiteitenboerderij midden in het Groene Hart. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor zorg- en activiteitenboerderij Groei en Bloei in Bergambacht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde begeleider die zich wil verbinden aan de boerderij en ons kleine, gemotiveerde team.
Gedrevenheid, enthousiasme, daadkracht en flexibiliteit zijn woorden die jou omschrijven. Daarnaast ben je gemotiveerd om mensen met verschillende achtergronden en hulpvragen te begeleiden en te ondersteunen om het beste uit hun dag te halen. Je vind het een uitdaging om te zoeken naar mogelijkheden en je bent positief en empathisch ingesteld. Natuurlijk ben je dol op werken met mens en dier, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je flexibel in werkdagen.
Kennis van en ervaring met meerdere doelgroepen is een pré.

Situatieschets
Op zorgboerderij Groei en Bloei hebben wij als visie dat iedereen welkom is, ongeacht leeftijd of hulpvraag. Voorvloeiend uit deze visie bieden wij op onze boerderij dagbesteding aan een zeer diverse groep mensen, variërend in leeftijd van 4 tot 99 jaar.
Dagelijks wordt de boerderij bezocht door een groep kinderen en een groep volwassenen. Beide groepen draaien naast elkaar, maar regelmatig vloeien de activiteiten in elkaar over. Wij stimuleren interactie tussen alle mensen die de boerderij bezoeken.

De kindergroep bestaat uit gemiddeld ongeveer 10 kinderen per dagdeel. Deze variëren in leeftijd van 4-18 jaar. De hulpvragen van de kinderen zijn zeer divers. Ons uitgangspunt is dat iedereen welkom is. Gedrag en/of beperking zijn nooit leidend, wij kijken naar het kind achter de hulpvraag.
De dag is opgebouwd volgens een vaste dagstructuur, waarbinnen wij de kinderen de kans en het vertrouwen geven zichzelf te ontwikkelen en te groeien binnen hun eigen mogelijkheden en interesses.
Daarnaast bieden wij op woensdag en vrijdag een dagdeel aan voor naschoolse opvang en zijn wij om de zaterdag geopend voor zaterdagopvang.

De volwassengroep bestaat uit gemiddeld 10-12 mensen per dag. Ook hier is iedereen welkom en zijn de hulpvragen divers. Er zijn mensen met o.a. (beginnende) dementie, parkinson, een verstandelijke beperking en/of psychische klachten. Op deze groep staan gezelligheid en sociale contacten centraal, maar ook hier kijken we naar de interesses en mogelijkheden van de mensen. De activiteiten zijn zeer divers en afgestemd op de wensen en behoeften van de mensen.

Kern van de functie
Werken bij boerderij Groei en Bloei betekent dat je werkzaam bent op de verschillende groepen die de boerderij biedt. Zowel bij de kinderen als bij de volwassenen help je bij de begeleiding in alle facetten van zorg.
De ondersteuning is gericht op het uitvoeren van respectvolle zorg en praktische en ontwikkelingsgerichte begeleiding bij het dagelijks functioneren van de bezoekers.
De begeleiding bij de activiteiten is gericht op ontspanning, zinvolle tijdsbesteding en activering, passend bij de individuele doelen en plannen die opgesteld zijn voor de mensen en kinderen.
Je schrijft begeleidingsplannen en verslagen, onderhoud contact met ouders en/of familieleden en bewaakt de kwaliteit van zorg voor de mensen die onder jouw hoede vallen.
Heb je vragen of wil je meer weten?
Neem gerust contact via telefoonnummer 06-36059634 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet voor 3 mei 2024


Gevraagd

Een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar en een SKJ of BIG registratie is een pré.

Aanbod

Wij bieden jou een jaarcontract van 18-24 uur per week met uitzicht op een vast contract, salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg, afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Salaris

Volgens CAO gehandicaptenzorg en afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in