+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Culemborg.

Ervaren woonbegeleider verstandelijk gehandicapten Thomashuis Culemborg, 20-24 uur Culemborg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Thomashuis Culemborg

  • Gecontroleerde werkgever

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In ons Thomashuis in het centrum van Culemborg zoeken we een nieuwe woonbegeleider. Je gaat werken met 9 bewoners met een verstandelijke beperking. Onze bewoners zijn belangrijk voor de buurt en andersom. We houden van aandacht geven en zorgen voor elkaar. Je helpt de bewoners met hun dag, van de ochtend tot het naar bed gaan. We koken graag met verse spullen. Je moet geduldig zijn en houden van een uitdaging. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Door het vertrek van een medewerker naar het Brabantse land, zijn we op zoek naar een woonbegeleider die er voor onze 9 bewoners met een verstandelijke beperking wil zijn. Ons Thomashuis ligt in het prachtige centrum van Culemborg.

Ben je liever bezig met bewoners dan met het schrijven van zorgplannen? Zijn geduld, aandacht en veiligheid voor jou kernbegrippen in de zorg? Dan zijn wij, Marianne en Cora, zorgondernemers van Thomashuis Culemborg, op zoek naar jou. We zoeken een begeleider wonen verstandelijk gehandicapten voor 20 tot 24 uur per week.
Ook onze bewoners willen graag met je kennismaken. Hun problematiek vraagt om structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid want dat betekent voor hen veiligheid. Van jou wordt tijd en geduld gevraagd om onze bewoners en hun structuren te leren kennen en je weg daarin te vinden. Ga er maar vanuit dat je uitgedaagd zult worden!

Ons Thomashuis
Wij, als zorgondernemers, wonen nu ruim 16 jaar met onze bewoners samen en kennen elkaar door en door. Dat is het unieke van een Thomashuis. Ons huis staat in de prachtige, historische binnenstad van Culemborg, midden in de samenleving waar onze bewoners onderdeel van uitmaken. Zij kennen veel mensen en worden gekend. Dit koesteren we en wordt door de vertegenwoordigers van onze bewoners erg gewaardeerd.
Aandacht staat centraal in al ons handelen. Of het nu gaat om de verzorging, de kleding of hoe een kamer eruitziet, telkens letten we op met de gedachte “zou ik mijn kind of familielid zo willen zien?”. Die aandacht geldt ook voor bezoek van familie en vrienden. De sfeer in ons huis is informeel, mensen voelen zich welkom bij ons.

Jouw rol
Alle bewoners hebben een groot deel van de week bezigheden buitenshuis. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat iedereen op tijd en verzorgd klaar is voor de dag. In de middag ontvang je de bewoners, heb je aandacht voor hoe het met hen gaat en zorg je dat de middag en avond goed verlopen. We houden ervan met verse producten te koken. Als het even kan, koken we samen met bewoners. In je begeleiding en verdeling van aandacht hou je er rekening mee dat onze bewoners een verschillende zorgvraag hebben. Je kent die vraag doordat je het zorgplan kent en weet hoe we hierover hebben gesproken. Je zorgt ervoor dat bewoners hun medicatie krijgen en je gaat hier zorgvuldig mee om. Bij het naar bed brengen sluit je de dag samen af. Een knuffel kan daar zeker bij horen.
Wij zijn ervan overtuigd dat je structuur en duidelijkheid kunt bieden op een warme en betrokken manier. Dat je met gevoel voor humor en relativerend vermogen in staat bent om te gaan met situaties die spanning kunnen opleveren. Je collega’s en wij zijn er om dilemma’s mee te bespreken. Net als jij er voor anderen bent.

Gevraagd

Wij vragen een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau en enkele jaren ervaring in de functie woonbegeleider voor de doelgroep mensen met een veratndelijke beperking. Het is fijn als je reistijd niet meer dan 30 minuten is.

Aanbod

Je start bij ons met een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vaste overeenkomst. Het salaris stellen we vast aan de hand van ervaring in de functie binnen de CAO gehandicaptenzorg schaal 35. We passen de overige arbeidsvoorwaarden uit die CAO toe zoals reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
Nacht-, avond en onregelmatige diensten horen erbij.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Uren

20 - 24 uur
In overleg te bepalen wat het gemiddeld aantal uren per week van de arbeidsovereenkomst zal zijn.

Salaris

Inschaling op basis van ervaring volgens CAO gehandicaptenzorg schaal 35 indien minimaal MBO 3 afgeronde opleiding.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in