+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

(woon) Begeleiders + nachtzorg begeleiders Doorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matching Marines

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 18 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.009 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als begeleider in de zorg help je bewoners met hun dagelijkse activiteiten, zoals wassen en aankleden. Je zorgt ook voor hun vrije tijd en helpt soms met medicijnen. Samen met je team maak je een fijne plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Als nachtzorg begeleider zorg je dat mensen goed kunnen slapen en help je bij problemen. Je werkt in een team, soms alleen en soms met een collega. Je gebruikt een fiets om rond te gaan en hebt altijd hulp via een portofoon. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Begeleiders:
De zorgvraag en het contact met de bewoners is erg verschillend, de ene bewoner uit zich in geluid en mimiek en een andere bewoner spreekt met enkele woorden of korte zinnen. Veelal ondersteun jij ze bij de ADL; je begeleidt ze bij hun persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden. Dikwijls ondersteund door een tillift voor rolstoel gebonden cliënten. Daarnaast draag je zorg voor de vrijetijd- en dagbesteding. Als het nodig is verstrek je medicijnen. Dit doe je met veel persoonlijke aandacht, duidelijkheid en humor. Samen met je collega's en je teamleider zorgen jullie voor een prettige en veilige woonomgeving waarin de bewoners zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Het rapporteren over de voortgang en behandeldoelen hoort er vanzelfsprekend ook bij. Daarnaast ondersteun je als woonbegeleider B de coördinerend woonbegeleider C bij zijn of haar werkzaamheden, zoals het maken van maandverslagen en het onderhouden van contacten met familieleden.
Nachtzorg begeleiders:
Jij geeft de juiste begeleiding en zorg om de cliënten een zo goed mogelijke nachtrust te kunnen bieden of lekker onder te stoppen. Een andere keer kun je te maken krijgen met complexe situaties en wordt er een beroep gedaan op jouw (de-escalerend) handelen, verzorging en/of verpleging.
De nachtdienst bestaat uit een hecht team van ongeveer 35 collega's waarvan er 8-10 collega's per nacht werken. De werktijden van de nachtdienst zijn tussen 22.15 - 07.15 uur. Soms loop je je route alleen, maar soms ook samen met een collega, net wat nodig is. Daarbij is er altijd ondersteuning van de Nachtverpleegkundige. Op het terrein verplaats je je op de fiets, waarbij je onderling communiceert per portofoon. Je wordt daarbij aangestuurd door de centrale meldbank waar alle signalen van het zorgoproepsysteem binnenkomen.


Gevraagd

Begeleiders:
Het is intensief werk waarbij geen dag met onze bewoners hetzelfde is. Daarom zoekt de organisatie collega's die niet snel van hun stuk zijn en stabiliteit in een dag kunnen brengen.
  • Je hebt inlevingsvermogen en denkt in mogelijkheden.
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 binnen de gezondheids- of welzijnszorg (woonbegeleider B mbo-niveau 4 en ervaring met de doelgroep).
Nachtzorg begeleiders:
  • Je werkt graag 's nachts; dan ben jij helder en alert.
  • Je herkent signalen van cliënten, je kunt situaties goed inschatten en je weet er de juiste begeleiding tegenover te zetten.
  • Jij bent in staat stabiliteit in de nacht te brengen, want geen nacht is hetzelfde.
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 binnen de gezondheids- of welzijnszorg (Begeleider B mbo-niveau 4 en ervaring met de doelgroep). Ben jij mbo Verpleegkundige dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
Heb je geen relevante opleiding of werkervaring, maar wil je graag de stap maken naar de zorg? Dan biedt de organisatie jou een opleiding aan, met veel ontwikkel- en doorstroommogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden
Begeleiders:
  • Een uitdagende baan waarbij je écht het verschil maakt voor een bijzondere doelgroep.
  • Direct een vast contract voor 18 - 36 uur per week.
  • Salaris passend bij je ervaring. Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg is dit maximaal € 3.009,- per maand (woonbegeleider A FWG 35) en maximaal € 3.154,- per maand (woonbegeleider B FWG 40) bij een fulltime dienstverband.
  • Vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% én een aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in de vorm van een uitgebreid inwerktraject en een online aanbod ondersteunende trainingen.
Nachtzorg begeleiders:
  • Een boeiende baan waarbij je écht het verschil maakt en waarin je veel nieuwe kennis opdoet.
  • Direct een vast contract voor 18 - 36 uur per week.
  • Salaris passend bij je ervaring. Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg is dit maximaal €3.009 (FWG 35) voor Nachtzorgmedewerker A, maximaal €3.154 (FWG 40) voor Nachtzorgmedewerker B en maximaal € 3.452,- (FWG 45) voor een mbo verpleegkundige, per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Onregelmatigheidstoeslag volgens CAO.
  • Vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% én een aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Loopbaanbegeleiding en veel opleidingsmogelijkheden, waaronder toegang tot interne opleidingen en de online trainingen.


Bedrijfsomschrijving

De organisatie wil er voor zorgen dat alle mensen die slechtziend of blind zijn in Nederland het leven kunnen leiden dat bij hen past. Dat is de missie.
Ze zijn er voor alle mensen met een visuele beperking, van alle leeftijden en in alle levensfases. En voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel voor hen inzet.
Bij de organisatie kunnen mensen met een visuele beperking terecht voor dagelijkse ondersteuning of behandeling. Maar ook voor diagnostiek en onderwijs.
Ze hebben eigen scholen, woonvoorzieningen en allerlei vormen van dagbesteding. Ook doen ze veel onderzoek en adviseren we door het hele land over de nieuwste inzichten. De organisatie vindt het belangrijk om kennis en ervaring te delen met andere organisaties. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in