+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.

Woonbegeleider trainingshuis jongvolwassenen GGZ Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.595 - € 3.541 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kwintes zoekt twee nieuwe collega's voor Team Autisme in Woerden. Als woonbegeleider help je mensen met autisme. Je werkt aan hun zelfstandigheid en helpt ze groeien. Samen met een team zorg je voor de beste begeleiding. Je krijgt een tijdelijk contract met kans op verlenging. Bij Kwintes krijg je een goed salaris en extra geld in december en mei. Ook is er een pensioenregeling. Je kunt veel leren en groeien in je werk. Plus, je krijgt korting op sporten en dagjes uit. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Kwintes zoekt voor Team Autisme in Woerden twee nieuwe collega woonbegeleiders voor 24-32 uur per week. De functies zijn per direct beschikbaar en in eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract . Er is uitzicht op verlenging van het contract.

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Deze worden door de cliënten samen met de persoonlijk begeleider opgesteld. In de functie van woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen en je signaleert veranderingen. Waar nodig bied je praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. Daarnaast verzorg je en/of werk je mee aan de diverse trainingen die er worden aangeboden op de locatie. De basis is de vertrouwensband die je opbouwt met cliënten.

De begeleiding van cliënten staat voorop, maar er is ook veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. Ieder teamlid is aandachtsfunctionaris van een onderwerp binnen de woonlocatie, waarbij je invulling geeft aan de inhoud ervan.


Jouw werkplek

Als trainingshuis begeleiden en ondersteunen wij zo’n 20 (jong)volwassen met ASS in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigen regie zodat zij kunnen doorstromen naar een woonplek met zo min mogelijk begeleiding en een zo maximaal mogelijke participatie. De (jong)volwassenen verblijven hier gemiddeld 2 tot 3 jaar om vervolgens door te stromen naar een passende woonplek. Wij helpen hen zo zelfstandig mogelijk in de maatschappij te functioneren. We leveren maatwerk. Het team autisme bestaat uit 14 collega’s en is volop in ontwikkeling. We werken vanuit gelijkwaardigheid en geloven in de ontwikkelingsmogelijkheden van onze bewoners. Vanuit betrokkenheid en autismekennis bouwen we met geduld een vertrouwensrelatie en structuur op van waaruit de bewoners kunnen toewerken naar persoonlijke groei.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!


Wat we van jou verwachten

Als woonbegeleider verwachten we van je dat je kan omgaan met diverse typen cliënten, naar de persoon kijkt. Dat je systeemgericht kan werken, goed kan samenwerken met collega’s, eerlijk bent en feedback kan geven/ontvangen. Je bent flexibel en vindt het leuk mee te denken over innovatieve manieren om cliënten en het team verder te ontwikkelen. Daarnaast vragen we van je:

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding.
  • Je hebt ervaring als woonbegeleider en kennis van autisme.
Ons aanbod
  • Een goed salaris tussen € 2.595,- en € 3.541,- o.b.v. 36 uur (CAO GGZ, FWG 40).
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne afdeling Leren & Ontwikkelen als extern.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
  • Een telefoon en laptop van Kwintes.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk 22 mei online via deze website. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Shusma Niddha, recruiter, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-29663357.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met de recruiter, het team en de cliëntenraad en evt. een meeloopmoment.

Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in