+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.

Ambulant woonbegeleider Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.595 - € 3.541 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Gewoon Thuis in Gouda help je mensen die zelfstandig wonen. Je ondersteunt ze met dagelijkse dingen en helpt bij problemen. Je werkt flexibel en maakt een band met de mensen. Je werkt op verschillende tijden, maar nooit 's nachts. Je krijgt een goed salaris en extra geld als je 's avonds of in het weekend werkt. Ook kun je sporten met korting en krijg je een telefoon en laptop van ons. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Voor het team Gewoon Thuis in Gouda zoeken we een ambulant woonbegeleider voor 24 - 36 uur per week. De functie is per direct beschikbaar.

Bij Gewoon Thuis ondersteunen we mensen die uitstromen vanuit de beschermde woonvormen en voorkomen we instroming in dezelfde BW’s. Als woonbegeleider werk je bij mensen thuis en ondersteun je de cliënt bij het vinden van oplossingen bij (diverse) problemen in hun dagelijks leven. Binnen Gewoon Thuis werken we met de vijf pijlers, zie onderstaand filmpje:

Als woonbegeleider bij Gewoon Thuis heb je geplande afspraken met cliënten, maar houd je ook voldoende tijd vrij om flexibel in te kunnen springen op ongeplande hulpvragen. Ongeplande hulpvragen beantwoord je via de telefoon, beeldbellen of door bij de cliënt langs te gaan. Je bouwt een vertrouwensband op met cliënten en biedt waar nodig praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Je signaleert (toenemende) problematiek en ziet toe op de veiligheid. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. Naast je werk als woonbegeleider denk je mee aan teamontwikkelingen en neem je deel aan de teamvergaderingen. Vergaderingen vinden plaats op ons kantoor in Gouda. Hier kan je ook terecht voor je administratie.


Jouw werkplek

Het team Gewoon Thuis in Gouda bestaat uit 12-15 woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders. Samen begeleiden zij ongeveer 60 cliënten die zelfstandig wonen in Gouda en omliggende gemeenten. De problematieken die bij deze cliënten voorkomen zijn divers, waarbij je kan denken aan autisme, dubbele diagnose, depressie, psychose, LVB en verslavingsproblemen. Het team is 24 uur bereikbaar voor de cliënten, want hun problemen zijn er natuurlijk niet alleen tussen 9 en 5. Jij draait wisselende diensten, maar géén nachtdiensten. De wakende wacht van de beschermde woonlocatie ondersteunt jullie team namelijk ‘s nachts. De diensten worden als volgt gepland:
- Een vroege dienst van 7:30 tot 15:30, een tussendienst van 13:30-21:30 en een late dienst van 14:30 tot 22:30 uur.
- Je draait gemiddeld 1 á 2 weekenden per maand.
- Je hoeft géén nachtdiensten te werken.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden.


Wat we van jou verwachten
  • Een afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als woonbegeleider en kennis van psychiatrische en psychosociale ziektebeelden.
  • Je bent flexibel, innovatief en creatief en vindt het leuk mee te bouwen aan dit team.
  • Je houdt van samenwerken, maar kunt ook zelfstandig problemen oplossen waar nodig.
  • Je bent nauwkeurig en efficiënt: jouw administratie is op orde.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
Ons aanbod
  • Een goed salaris tussen € 2.595,- en € 3.541,- o.b.v. 36 uur (CAO GGZ , FWG 40) met daar bovenop een onregelmatigheidstoeslag voor de uren die je ’s avonds en in het weekend werkt.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching.
  • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit
  • Een telefoon en laptop van Kwintes.

Informatie en solliciteren
Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Shusma Niddha, recruiter, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-29663357.

Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan online uiterlijk 24 mei. We ontvangen graag je CV, een motivatiebrief is optioneel.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in