+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Schilder Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe stap als schilder? Werk in je eigen omgeving, kies tussen verschillende soorten klussen. Voorbereiden, schilderen, reparaties doen - het hoort er allemaal bij. Ook als je weinig ervaring hebt, kun je bij ons aan de slag. We zoeken de perfecte plek voor je. Je verdient een goed salaris en kunt sparen voor leuke dingen. Elk jaar kun je gratis cursussen volgen. Plus, we organiseren gezellige evenementen zoals barbecues. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als schilder in Zuid-Holland? Bij ons werk je in je eigen omgeving voor een opdrachtgever die perfect bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere opdrachten of liever betrokken bent bij grootschalige projecten, bij ons lever je altijd nauwkeurig en verantwoordelijk werk. Als schilder omvat je takenpakket onder andere voorbereidend werk, gronden, aflakken, hout- en betonreparaties, en zelfs behangen of glaszetten. We vinden de ideale werkplek voor jou op basis van je ervaring en vaardigheden.


Ben jij het?

Je bent een schilder met enige ervaring in het vakgebied. Je hebt de vaardigheden om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag samen met collega's aan grotere projecten. Ook als je weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Het beheersen van de Nederlandse taal is belangrijk, evenals het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je dit kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

We belonen je met een salaris op basis van je kennis, vaardigheden en ervaring als schilder. Denk aan een bruto maandsalaris tussen de €2.600,- en €3.300,-, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij je past en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We streven ernaar om je snel te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Daarnaast hebben we een spaarsysteem waarmee je met elk gewerkt uur kunt sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Je kunt elk jaar kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen, en we kijken ook uit naar je deelname aan onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber kom je te werken bij een opdrachtgever die perfect bij je past en die projecten heeft in jouw buurt. We zijn dagelijks bereikbaar voor jou, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent en blijft. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in