+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.

Gedragswetenschapper (zzp ook mogelijk) Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgfabriek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 3.787 - € 5.722 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Je gaat werken op een groene locatie dicht bij het centrum, waar je je inzet voor de ontwikkeling van jongeren. Je helpt ze met onderwijs en zorg, zodat ze zelfstandig en veerkrachtig worden. Jouw werk is belangrijk voor de toekomst van deze jongeren en de volgende generatie. Elke dag is anders, met taken zoals het begeleiden van collega's, contact met ouders en jongeren, en het geven van therapie. Je werkt in een team dat echt om elkaar geeft en waar je veel kunt leren. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die gedragswetenschapper met lef, doorzettingsvermogen en denk jij in mogelijkheden? Ben jij zowel een kei in het creëren van kansen voor jeugd, maar ook in het adviseren en begeleiden van jouw collega's? Lees dan snel verder!

Is dit jouw werkplek?

Je werkt bij een grote landelijke organisatie binnen de jeugdzorg. Locatie Alphen aan de Rijn, vlak bij het centrum. Een mooie groene locatie met twee interne groepen waar zowel onderwijs als begeleiding wordt gegeven. De organisatie streeft ernaar om bij te dragen aan veerkrachtige generaties. Dit doen zij door te investeren in kwalitatief onderwijs en passende zorg, wat een positieve invloed heeft op het leven van jongeren. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zelfstandige individuen, zodat zij hun veerkracht weer kunnen doorgeven aan de volgende generatie.

Je werkt op twee groepen. Zowel een gesloten setting als een open setting. De organisatie biedt zorg en onderwijs aan jeugdigen van 12 tot 18 jaar met complexe ontwikkelings-, leer-, en/of gedragsproblemen. Samen met de afdelingscoördinator stuur je het team samen aan, waarbij jij specifiek verantwoordelijk bent voor de professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers. Dit doe je onder andere door het bespreken van casuïstiek, het organiseren van themabijeenkomsten en het uitleggen van behandelplannen en methodische uitgangspunten. Daarnaast ben je veel in contact met ouders en jongeren om de ontwikkeling en vorderingen te bespreken en aan te pakken. Indien nodig voer je zowel groeps- als individuele therapieën uit.


Jouw werkdag

Jouw werkdag begint met een heerlijke kop koffie. Je bekijkt je agenda voor de dag en ziet dat je begint met een bezoek op de gesloten groep. Een collega loopt vast in het contact met een jongeren en heeft om advies gevraagd. Jij gaat observeren om in kaart te brengen wat er gebeurd. Hierna werk je deze observatie uit en plant een gesprek met deze collega in aan het einde van de dag. Vervolgens sluit je aan bij een gesprek van een collega, zij heeft afgesproken met de ouders van een jongere die op de open groep zit. Je ondersteunt waar je kan en deelt jouw visie en mening. In de loop van de middag ga je langs bij een jongere voor een evaluatiegesprek. Je wilt graag het behandelplan bespreken en van hem horen hoe hij het vindt gaan. Jullie spreken dit door en maken nieuwe afspraken en plannen behandelingen in. Aan het einde van de dag ga je langs bij de afdelingscoördinator, jullie werken nauw samen dus hebben regelmatig overleg. Jullie bespreken de meest actuele ontwikkelingen vandaag.

Naast je directe taken neem je actief deel aan intern overleg en onderhoud je contacten met ouders, plaatsende instanties en collega-instellingen. Je draagt bij aan het opstellen van sector- en afdelingsjaarplannen op het gebied van je expertise. Kortom, elke werkdag biedt een dynamische mix van uitdagende taken, samenwerking en ruimte voor persoonlijke en professionele groei binnen een bevlogen team dat talent een kans geeft.



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een wo diploma, zoals Orthopedagogiek of Ontwikkelingspsychologie;
  • Het is een pré als je EMDR behandeling kan geven (reageer ook vooral als je niet deze ervaring hebt);
  • Je hebt relevante ervaring in de jeugdzorg;
  • Als persoon ben je overtuigd van jezelf en ken je ook jouw ontwikkelingspunten. Je kunt overstijgend denken en hebt het belang van de jongeren voorop staan.


Aanbod

  • Salaris conform cao jeugdzorg, schaal 11 tussen de € 3786,70 en € 5722,20,- bruto per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, opleidingsmogelijkheden ect;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Werken binnen een enthousiast en hecht team waar je veel van elkaar kan leren;
  • Persoonlijke begeleiding vanuit De Zorgfabriek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in