+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Crisisinterventor (SPV) IHT & Crisisdienst Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.471 - € 5.230 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Voor wie jij er bent? Patiënten in een acute psychiatrische crisis. Als crisisinterventor in het crisisteam heb je de uitdaging om als eerste bij crisissituaties te zijn en te handelen. Dat doe je zelfstandig, maar onder verantwoordelijkheid van een psychiater en samen met andere crisisinterventoren en ambulant verpleegkundigen. Binnen dit multidisciplinaire team wordt samen de verantwoordelijkheid voor spoedeisende behandeling vormgegeven.

Je draait mee in de dienstenstructuur van de regio. De crisisfunctie is 7 x 24 uur bezet, met een crisisinterventor, een arts en een psychiater vorm je een team als je buiten kantoortijden wordt ingezet.
Je draagt mede zorg voor de medisch psychiatrische behandelingen. Dit alles voor een zeer diverse populatie, alle denkbare bevolkingsgroepen, levensfasen en psychiatrische aandoeningen en combinaties hierin. Voldoende te ontdekken dus! Kortom, een gevarieerde dynamische functie met een veelvoud aan problematiek en behandelmethoden. Never a dull moment!

Decrisisdienst isde ambulance van de psychiatrie. Dat betekent snel en afwisselend werk met veel disciplines. Samen met een arts beoordeel je de situatie en de patiënt en neem je beslissingen zodat de situatie onder controle komt; je de-escaleert en behandelt de patiënt. Daarnaast beoordeel je psychiatrische toestandsbeelden en suïcidaliteit, bijvoorbeeld na verwijzing van een huisarts of de HAP en de politie. In jouw functie werk je outreachend in de gehele regio. De ene keer ga je naar het politiebureau, een andere keer naar de crisiskamer of beoordeel je een patiënt thuis.


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Jij bent een gedreven SPV en jouw kracht ligt in de-escalerend werken. Uiteraard ben je iemand die het hoofd koel houdt en de juiste afwegingen kan maken. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
  • een afgeronde opleiding tot SPV en een BIG-registratie.
  • ervaring binnen de acute psychiatrie.
  • een flexibele en collegiale instelling, om met elkaar crisissituaties het hoofd te kunnen bieden.
  • een rijbewijs B en de beschikking over een auto.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.
Ook kun je als crisisinterventor bij GGz Centraal rekenen op:
  • een bruto maandsalaris tussen € 3.471,- en € 5.230,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
  • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in