+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Maak een start in de zorg zonder ervaring of diploma in Amersfoort Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,29 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Maak een start in de zorg zonder ervaring of diploma in Amersfoort

Wellicht heb jij al vaker van mensen om je heen gehoord dat de zorg echt bij jou past, maar loop je er tegenaan dat het lastig is om zonder ervaring en diploma in de zorg te starten. Gelukkig kan dit wel en kan WIJ.ZORGEN jou hierbij helpen! Wij ondersteunen mensen bij de stap naar een betekenisvolle baan in de zorg.


Hoe maak jij het verschil?

In de rol van Zorgondersteuner draait het om het ondersteunen van mensen die vanwege een fysieke beperking niet alle dagelijkse handelingen zelf meer kunnen doen. Of het nu aankleden, douchen, uiterlijke verzorging of één van de verpleegtechnische activiteiten is, jij bent er voor de cliënten als ze je nodig hebben.



Gevraagd

Jij bent niet bang om mensen op hun kwetsbaarst te zien. Juist dan gaat jouw zorghart sneller kloppen. Met oprechte aandacht en een luisterend oor ben jij in staat om de cliënten te ondersteunen. Je bent in staat om de wensen van de cliënt centraal te stellen en indien iets niet duidelijk is stel je vragen. Daarbij kun je feedback gemakkelijk een plek geven en weet je ook jouw eigen grenzen goed te bewaken.



Aanbod

WIJ.ZORGEN staat voor talent ontwikkeling. We begeleiden jouw ontwikkeling. En brengen je verder. Vanaf dag één staat jouw ontwikkeling in de zorg centraal. Je moet en kan natuurlijk nog enorm veel leren op zorg vlak. Daarom wordt je in de eerste weken op de werkvloer begeleid door één van je collega’s. Na een half jaar stroom je door naar ons interne ontwikkeltraject. Hier ga je alle verdere ins & outs leren over de zorg die jij gaat bieden.

In deze afwisselende functie met wisselende werktijden werk jij tussen de 16 en 24 uur per week. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we samen het aantal uren per week. De ene dag werk je ‘s-ochtends, de andere dag ‘s-avonds en soms ondersteun je cliënten bij hun nachtelijke zorgmomenten. De weekenden werk je om en om, dus het ene weekend wel en het volgende weer niet.

Je startsalaris bedraagt € 14,29 bruto/uur (exclusief toeslagen), ook heb je recht op een eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag. 



Bedrijfsomschrijving

Het concept van de opdrachtgever richt zich op het ondersteunen van mensen met een fysieke beperking, zodat ze zelfstandig kunnen wonen en de controle over hun leven behouden. Dit omvat aangepaste woningen met technologische hulpmiddelen en aanpassingen voor toegankelijkheid en zelfredzaamheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in