+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Djops

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Een baan als productiemedewerker

Heb jij passie voor praktisch werk en hou je van afwisseling? Ga dan aan het werk als productiemedewerker. Als productiemedewerker ben je essentieel voor het succes van productiebedrijven. Met het productiewerk kan je tastbare impact maken bij een bedrijf. Dit zorgt voor extra motivatie, doordat je ziet dat het werk wat je doet effect heeft. Ook is er altijd de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen als productiemedewerker.

Hoe ziet je dag eruit als productiemedewerker
Niet elke dag is hetzelfde als productiemedewerker. Zo ben je telkens met verschillende taken bezig bij de leukste bedrijven in de regio. Als je gaat werken als productiemedewerker zouden je taken als volgt kunnen zijn:

  • Zorgen van goede kwaliteit producten
  • Producten storten om het proces in gang te houden
  • Instellen van machines
  • Schoonhouden van je werkplek
  • Helpen met collega’s
Diploma's en ervaring voor productiewerk
Er zijn verschillende wegen naar een succesvolle carrière als productiemedewerker. Het maakt niet uit of je wel of geen schat aan ervaring hebt of allemaal indrukwekkende diploma’s bezit. Ook voor productiemedewerkers die aan het begin van hun carrière staan zijn er mogelijkheden. Het is vooral belangrijk dat je graag wilt leren en jezelf ontwikkelen. Heb je al wel ervaring? Ook dan zijn er veel mogelijkheden om te werken als productiemedewerker. Er zijn dan boeiende functies waar je jouw vaardigheden kunt inzetten en nog verder door kunt groeien.

Salaris productiemedewerker
Het salaris van een productiemedewerker is niet overal hetzelfde. Zo verschilt het bijvoorbeeld hoeveel ervaring je al hebt met productiewerk. Heb je meer ervaring, dan zal je salaris ook hoger zijn. Het salaris zal liggen tussen de €2.000,- en €2.500,-. Dit gaat over een maandsalaris op basis van 40 uur. Bij sommige opdrachtgevers wordt er in ploegen gewerkt en is er een mogelijkheid op vast dienstverband. Verder is het ook mogelijk om door te groeien en zo jezelf te ontwikkelen.

Netwerk van Djops
Djops Uitzendgroep is al jaren actief in de uitzendbranche en bouwt een steeds groter netwerk op. De focus wordt gelegd op bedrijven in de regio. Dit betekent dat er naar de beste en leukste bedrijven in de omgeving worden gezocht. Hierdoor kennen we onze opdrachtgevers goed en kunnen we de beste match voor je maken!

Waarom Djops?
  • ‘doen waar je goed in bent’ zo haal je iedere dag weer het beste uit je zelf. Want doen waar je goed in bent zorgt voor werkplezier
  • Djops kent jou. Kent haar relaties. En kent de bedrijfscultuur. Dit is de formule voor het maken van een duurzame match
  • Djops richt zich op lange termijn relaties. Uitzicht op een vast contract, dat is de insteek iedere match.
Interesse?
Heb je interesse of wil je meer informatie? Schrijf je nu in voor een baan als heftruckchauffeur. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in