+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vesticoat

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Vesticoat

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken als productiemedewerker bij Vesticoat! In onze coaterij werk je samen met een klein team om metalen te beschermen door poedercoaten. Je dag begint met het reinigen en inhangen van producten. Na het poedercoaten zorg je voor de afwerking en het transport. Bij ons werk je in een gezond bedrijf met kansen om door te groeien. Plus, je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Kom werken als productiemedewerker!

Wil jij werken in een klein gezellig team? Ben jij 'pietje-precies'? Zoek je een stabiele baan bij een goede werkgever? Kom dan werken als productiemedewerker bij Vesticoat in Barneveld!

Als productiemedewerker kom je te werken in onze mooie coaterij. Met 6 collega's heb je het doel om metalen te beschermen door middel van poedercoaten. Daar komen verschillende werkzaamheden bij kijken. Zo beginnen we met het reinigen en inhangen van de producten. Als dat klaar is, gaan we aan de slag met het poedercoaten. Nadat het product in de oven is geweest, wordt alles goed verpakt en getransporteerd.

Waarom jij bij ons wilt werken?

  • Wij hebben een Veluwse mentaliteit, waarin we lekker doorwerken met z'n allen en niet vies zijn van een grapje;
  • Samen met je collega's ga je de uitdaging aan om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen;
  • Klein gezellig team, ook de eigenaar werkt wel eens lekker mee op de werkvloer;
  • Van stalen deuren voor een villa tot een mooie trap voor in een kantoorpand, alles komt voorbij. Er is genoeg variatie.
  • Je bent om 16:00 uur al klaar met werken, dus kan je lekker op tijd naar huis!
  • We zijn een gezond bedrijf dat blijft groeien. Naast een goed salaris bieden we je graag doorgroeimogelijkheden tot poedercoater. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen!

Wil jij van een kaal stuk metaal, echt iets moois maken? Wil je meer informatie over deze vacature? Neem gerust contact op met Mario (06-45287704 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!


Wat ga je nu precies doen?

Als productiemedewerker sta je zowel aan het begin als aan het einde van de productielijn. Natuurlijk niet allebei tegelijk, want dat wordt lastig 😉

  • (Begin) Voorbereiden: Samen met je collega heb je de taak om de metaalcomponenten die binnenkomen, goed voor te bereiden. Denk hierbij aan het reinigen, controleren en labelen van de metaalcomponenten en het zo efficiënt mogelijk ophangen aan de rails.
  • (Einde) Afwerking: Nadat alles gepoedercoat is, gaan ze de oven in. Ongeveer 20 minuten daarna, komen ze de oven weer uit. En dan kom jij om de hoek kijken. Het is aan jou de taak om alle metaalcomponenten netjes van de rails te halen en te controleren. Is alles goedgekeurd, dan leg je ze op een bok of pallet. Vervolgens maak je alles verzendklaar, zet je de pallet in de stelling en meld je de order af. Op deze plek werk je samen met een collega en heb je de laatste verantwoordelijkheid, voordat alles naar de klant gaat.
Wie zoeken we?

Wij zoeken jou! 🫵🏻

Een enthousiaste aanpakker die houdt van het werken in een klein en gezellig team. Ervaring is niet nodig, wij leren je het wel!

Jij:

  • Bent een 'pietje-precies';
  • Bent een doorpakker;
  • Kunt omgaan met verantwoordelijkheid;
  • Wilt werken in een klein team.
Vesticoat.

Wij zijn een professioneel poedercoatingsbedrijf in Barneveld. In 2018 zijn we gestart met Vesticoat en blijven we steeds doorgroeien. We werken in een moderne werkplaats met hightech materieel. Jaarlijks voorzien we talloze grote en kleine projecten van optimale bescherming. Hiervoor hebben we de nodige jaren ervaring in huis, en dat merk je in onze werkwijze. Onze ambitie is om uit te breiden met personeel, klanten nog beter te helpen en onze naamsbekendheid te vergroten.

Als collega kom je in een veilige werkomgeving terecht. We houden van stabiliteit en je staat als collega in het middelpunt van ons bedrijf! Kom werken bij Vesticoat in Barneveld!

Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Mario (06-45287704 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer over deze functie en ons bedrijf!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in