+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Allround productiemedewerker wasserij Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 11,20 - € 12 p/u

Vacature in het kort

In deze functie begin je vroeg in de ochtend en werk je met kleding en lakens voor zorginstellingen. Je dag is afwisselend: van labels drukken tot handdoeken vouwen. Het is belangrijk werk, want mensen moeten altijd genoeg lakens hebben. Je werkt met leuke collega's en er is kans om te groeien in je werk. De sfeer is als een grote familie, met aandacht voor jouw ontwikkeling. Je werkt fulltime en elke dag tot in de middag. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Je werkdag start om 07.30 uur 's ochtends. Na een kort overleg gaat iedereen aan de slag. Het kan zijn dat je labels gaat drukken op kleding, zodat het duidelijk is van welke zorginstelling de kleding en lakens zijn. Je hangt een overhemd op een pop en deze wordt door een machine gestreken. Het kan ook zijn dat je op een afdeling staat waar je schone handdoeken in de machine legt. Deze worden dan automatisch gevouwen waarna je de handdoeken in een krat legt. Je gaat pakbonnen uitdraaien en aan de hand van de pakbon vul je de kratten met verschillende artikelen. Dit voer je constant in het systeem in. Dit is erg belangrijk omdat er bij kleine afwijkingen mensen zonder lakens komen te zitten. Kortom, voldoende afwisseling! Blijk je het goed in de vingers te hebben, dan kun je doorgroeien naar andere functies. Je werkdag duurt elke werkdag tot 16:30 uur.


Wat wij bieden
  • Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd (bij goed functioneren uitzicht op vaste dienst)
  • De werktijden zijn van 07:30 tot 16:30 uur met 3 keer pauze op een dag
  • Gezellige collega's en nieuwe werkervaringen
Wat wij vragen
  • Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent per direct fulltime beschikbaar
  • Je woont in de omgeving Amersfoort
Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een oud familiebedrijf. Het is een bedrijf wat zijn diensten verleend in textiel voor verschillende sectoren. Er heerst een echte familiecultuur. Medewerkers werken vaak voor lange tijd met veel plezier. Het lijkt op een grote familie, en zo voelt het ook. Een goede werksfeer en werkomgeving staan voorop. Het bedrijf biedt doorgroeimogelijkheden en er worden zelfs cursussen aangeboden. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in