+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker medicijnen Apeldoorn (fulltime) Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Altijd al willen werken met geneesmiddelen? In deze functie help je bij het verpakken en distribueren van medicijnen. Je zorgt dat alles klaar is voor patiënten en instellingen. Dit werk is belangrijk en vraagt om nauwkeurigheid. Je werkt in een team waar een goede sfeer is. Ook krijg je training van ervaren collega's en een vergoeding voor je reiskosten. Plus, er is een kans op een vast contract! Je werkt in een schone omgeving en krijgt een apothekersjas en haarnetje. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Altijd al in de medicijnenbranche willen werken? Lees dan snel verder! Als productiemedewerker in de farmacie vervul jij een belangrijke rol in het geneesmiddelen distributieproces. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verpakken van geneesmiddelen voor patiënten in een thuissituatie, verpleeg- en verzorgingsinstellingen en aangesloten apotheken. Bij gebruik van een GDS zijn de geneesmiddelen per toedientijdstip verpakt in zakjes, soms per medicijn. De patiënt krijgt een medicatierol met zakjes afgeleverd. De distributie van geneesmiddelen is een complexe en verantwoordelijke taak. Samen met je collega’s verricht je uiteenlopende algemene en routinematige productiewerkzaamheden. De activiteiten bestaan o.a. uit: - Het controleren van de verpakte geneesmiddelen. - Het vullen, etiketteren en verpakken van orders. - Het bedienen van geautomatiseerde vul en verpak machines. Vanwege het feit dat de geneesmiddelen aan strenge controles moeten voldoen is het van belang dat je plezier hebt om nauwkeurig en kritisch te werken. Vanwege de eisen aan hygiëne is het dragen van een apothekersjas en haarnetje verplicht!

Wij bieden:

In deze uitvoerende functie ben jij aan het werk bij een organisatie waar farmaceutische producten centraal staan. De CAO-Apotheken is van toepassing. Er heerst een goede werksfeer en je collega's zijn altijd bereid elkaar te helpen. Extraatjes: - On the job training door ervaren collega's. - Reiskosten vergoeding vanaf 5 kilometer. - Gratis parkeergelegenheid op locatie. - Grote kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever. - Schone productieomgeving. Kom jij het team versterken?

Wij vragen:

Ben jij de enthousiaste farmaceutische backoffice medewerker die het liefst achter de schermen werkt en de handen uit de mouwen steekt? - Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag (werktijden tussen 08.00-19:30 uur). - Je bent 32-40 uur per week beschikbaar waarvan 2 avonden. - Je bent 2 zaterdagen in de maand beschikbaar. - Je hebt gezien de mate van repeterende werkzaamheden een goede fysieke gezondheid. - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. - Je bent in staat VOG aan te vragen. Ben je enthousiast geworden?! solliciteer dan direct via de website!

Waar ga je werken:

Inpak bedrijf in de regio Apeldoorn Deze opdrachtgever is onderdeel van een wereldwijd actief farmaceutisch gedreven organisatie die zich richt op gezondheid en welzijn. Zij zijn gespecialiseerd in het verzenden van verpakte geneesmiddelen. De organisatie biedt daarmee een belangrijke ondersteuning aan de geautomatiseerde geneesmiddelenvoorziening tussen apotheek en instelling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in