+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doesburg.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Assemblage Doesburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,37 p/u

Vacature in het kort

In de productie-industrie is er een spannende kans als Productiemedewerker Assemblage. Je zult werken aan het maken van huizen die voldoen aan hoge standaarden. Jouw taak is afwisselend en je zult verschillende taken doen, zoals afbramen en producten inpakken. Je werkt in een team waar kwaliteit en samenwerken belangrijk zijn. Je krijgt een goed salaris en er zijn kansen om te groeien in je werk. Dit is een kans voor langere tijd met leuke voordelen. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de productie-industrie? Met een salaris van €16,37 per uur en uitzicht op een vast contract, is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega voor de assemblageafdeling.


Productiemedewerker Assemblage

Over onze opdrachtgever

Een woning moet voldoen aan de eisen van duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. Onze opdrachtgever biedt slimme, innovatieve oplossingen die zijn afgestemd op de hedendaagse eisen, onderverdeeld in drie duidelijke thema's: energie, ventilatie en bouw.


Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als assemblagemedewerker voer je verschillende bewerkingen uit, zoals afbramen, lijmen en trompen. Daarnaast word je ingezet op werkzaamheden zoals inpakken en het aan- en afvoeren van producten. Elke dertig minuten wissel je van werkplek zodat je afwisselend werk hebt. De productie is gericht op het minimaliseren van verspilling (LEAN), dus als je ideeën hebt om het proces te verbeteren, wordt jouw input zeer gewaardeerd.


Wat vragen wij van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je stressbestendig te zijn en om te kunnen gaan met tijdsdruk. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook collegiaal. Bij voorkeur heb je ervaring in de productie en beschik je over twee rechterhanden. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en je hebt oog voor detail. Je bent een leergierige doener die graag meegroeit met het bedrijf.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een gezellig team waarin samenwerking en kwaliteit voorop staan. Bovendien bieden wij jou een uitstekend salaris van €16,37 bruto per uur. Daarnaast heb je recht op vakantiedagen en vakantiegeld en kom je in aanmerking voor diverse toeslagen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken met plezier en uitdaging. Het betreft een functie voor langere tijd met goede verdiensten en doorgroeimogelijkheden.

Wil jij deze uitdaging aangaan en onderdeel worden van het team? Reageer dan snel op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Gijs of Anthony via 0314-216155 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in