+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dinxperlo.

Assemblage medewerker Dinxperlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

In Person Lichtenvoorde

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 39 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacatureomschrijving

Het proces van de aanvraag van een klant tot aan het verzenden van onze producten komt op de afdeling waar jij mogelijk gaat werken, bijna op zijn eind. Het assembleren, klinkt wat ‘sjieker’ dan monteren, maar is toch nét even wat anders, is wat jouw werk mooi werk maakt. Jij zorgt ervoor dat de letters straks met en zonder verlichting stevig aan de gevels van winkels en andere panden kunnen hangen.

Het eindresultaat komt letterlijk en figuurlijk in jouw handen te liggen. Nadat jij de letters voorzien hebt van ledjes en (af)gemonteerd hebt, worden ze zorgvuldig ingepakt en worden ze verzonden of gaan ze mee met onze chauffeur naar de klant.



Gevraagd

Hieronder lees je wat de functie-eisen- en wensen zijn.

  • Je hebt kennis van- en bent handig met elektrotechniek en assemblagetechnieken
  • Het klinkt misschien een beetje voor de hand liggend maar toch willen we ‘m even noemen: je kan goed zelfstandig werken, maar hebt ook oog voor je collega’s en de wijze waarop jullie samen kunnen werken als een team
  • Je bent communicatief vaardig en toont daadkracht als dat nodig is
  • Soms is het druk en is het even aanpoten. Je houdt je hoofd koel (in de zomer helpen we je met een verkoelend drankje) en zorgt er samen met je collega’s voor dat het werk afkomt.
  • Je bent minimaal 32 uur tot 39 uur (dat is bij ons fultime) beschikbaar en je bent bereid om af en toe buiten de normale werktijden te werken.


Aanbod

Wat jij van ons mag verwachten ?

Natuurlijk wil jij ook weten wat je van ons kunt verwachten. Laten we beginnen met een indruk van de sfeer en de cultuur. De werksfeer bij is informeel. Waar je dat aan merkt? Niet alleen aan een verfrissend drankje en een chipje op hete Hollandse dagen, de gezellige borrels, personeelsfeesten, de jaarlijkse frietkraam of aan de hapjes en drankjes tussendoor, zomaar of omdat we met elkaar wat vieren maar ook aan de deuren die vooral figuurlijk openstaan. Dat geldt voor alle deuren, die van de verkoop, productie maar ook van de directie waar je gewoon op je gemak binnen kunt lopen. Elk teamlid maakt onderdeel uit van het proces van bestellen tot leveren van onze producten en dat is merkbaar aan de manier waarop we met elkaar omgaan.

Tot slot: wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die we graag met je bespreken als je geïnteresseerd bent in deze functie.




Bedrijfsomschrijving

Hier lopen ze voorop in reclame uitingen en maken ze alles zichtbaar ! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in