+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doesburg.
Laad meer vacatures

Assemblagemedewerker Doesburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,37 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe baan in de assemblage? We hebben een geweldige kans voor je! Je gaat fulltime werken in een moderne productieomgeving met de nieuwste machines. Je krijgt verschillende taken, van afbramen tot inpakken. Je wordt goed ingewerkt en jouw ideeën om de productie te verbeteren zijn welkom. Het werk is afwisselend en je staat op verschillende plekken. Dit is je kans op een baan voor langere tijd. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de assemblage dan ben je hier aan het goede adres! Wij zoeken meerdere nieuwe collega's die het leuk vinden om fulltime aan de slag te gaan bij onze geweldige opdrachtgever in Doesburg. Wat mooi is om te weten is dat je start op een bruto uurloon van €16,37 per uur.


Assemblagemedewerker

Over onze opdrachtgever

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega's voor de assemblageafdeling. De afdeling bestaat uit meerdere productielijnen waar verschillende producten worden gemaakt. De producten leveren een bijdrage aan uiteenlopende oplossingen ten behoeve van een gezond binnenklimaat voor gebouwen. De gemaakte producten zijn onder andere verkrijgbaar bij handelaren van bouwmaterialen en technische groothandels. De productieomgeving is modern en er wordt gewerkt met de nieuwste machines en inzichten. De werkvloer is er één om door een ringetje te halen.


Wat zijn jouw werkzaamheden?

Werkzaamheden die in de productie voorkomen zijn bewerkingen zoals afbramen, lijmen en trompen. Ook word je ingezet op werkzaamheden als inpakken of de aan- of afvoer van producten. Ieder half uur sta je op een andere werkplek en verricht je andere werkzaamheden. Het werkproces en alle handelingen zijn heel goed gedocumenteerd en de eerste weken word je stap voor stap ingewerkt. In de productie wordt gewerkt volgens een concept waarin verspilling tot een minimum wordt beperkt (LEAN). Heb jij ideeën hoe de productie nog beter kan? Laat van je horen zodat jouw idee getest kan worden in de praktijk. Meedenken wordt erg gewaardeerd.


Wat vragen wij van jou?
  • je bent stressbestendig aangezien er sprake kan zijn van tijdsdruk;
  • je bent collegiaal, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
  • je hebt twee rechterhanden en bij voorkeur ervaring in de productie;
  • je hebt oog voor detail en kwaliteit (de kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit);
  • je bent een leergierige doener en groeit graag mee met de opdrachtgever.
Wat bieden wij jou?

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken met plezier en uitdaging. Het betreft een functie voor langere tijd met uitstekende verdiensten. Je start je op €16,37 bruto per uur! Enthousiast geworden? Reageer dan snel op deze vacature! Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem, neem in dat geval contact op met Gijs of Anthony via 0314-216155 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in