+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Junior Calculator| Ontwikkelende bouwer Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Junior Calculator in de bouw, krijg je de kans om te groeien en belangrijk werk te doen. Je leert veel van ervaren collega's en wordt betrokken bij alle stappen van een project. Je werkt vooral aan woningbouw, maar soms ook aan andere projecten. Je team staat klaar om je te helpen en beter te maken in je werk. Je krijgt de kans om door te groeien en opleidingen te volgen. Plus, er is een mogelijkheid voor een auto van de zaak. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Junior Calculator krijg jij de kans om snel stappen te zetten en het verschil te maken. Met begeleiding van ervaren collega's ontwikkel jij je tot een expert in het vak. Je bent vanaf de start van het project tot aan de nacalculaties betrokken, waardoor je een goed overzicht hebt van het gehele proces.

Als Junior Calculator ben jij verantwoordelijk voor de cijfermatige aspecten van het project en denk je actief mee tijdens de uitvoeringsfase. Je analyseert contracten, voorwaarden en risico's en signaleert kansen. Hoewel jouw focus voornamelijk op woningbouwprojecten ligt, zul je ook af en toe betrokken zijn bij utiliteitsbouw, renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Je komt te werken op een afdeling met drie andere calculators die jou graag verwelkomen als leergierige professional. Zij zullen je begeleiden en samen met de hoofd planvoorbereiding tillen zij jou snel naar een hoger niveau.

Benefits

Je krijgt de ruimte om je leergierigheid en passie voor bouwprojecten te laten zien. Onze opdrachtgever bied niet alleen een uitdagende startpositie, maar ook een duidelijk groeipad richting de functie van Kostendeskundige. Daarbij bieden ze een marktconform salaris, pensioenregeling en vrije dagen conform de bouw cao en indien gewenst een auto van de zaak. Bovendien krijg je de mogelijkheid om relevante opleidingen en trainingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Bouwstenen voor succes

Voor deze rol van Junior Calculator Woningbouw met perspectief op doorgroei naar Kostendeskundige zoeken wij een ambitieuze en gedreven HBO Bouwkundige die net van school komt. Ben jij iemand die graag met cijfers werkt en een passie heeft voor de bouwsector? Woon jij in de omgeving van Amersfoort en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!



Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever staat de regionale focus centraal. Als ontwikkelende bouwer met een team van ongeveer 100 collega's realiseren ze een jaaromzet van circa €60 miljoen. De projecten, variërend van utiliteitsbouw tot woningbouw. Onze opdrachtgever is een stabiel en sociaal bedrijf met een laag verloop en korte communicatielijnen. De medewerkers zijn betrokken en direct, waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat en een open en eerlijke cultuur heerst. Daarnaast organiseren ze leuke activiteiten zoals een bezoek aan het Oktoberfest in München.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in