+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Werken op bruiloften Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Skanna Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,93 p/u

Vacature in het kort

Stap in de wereld van sprookjesachtige bruiloften en maak deel uit van een team dat elke dag uniek is. Als horeca medewerker op deze bijzondere dagen, beleef je van begin tot eind feest. Je taken zijn divers, van champagne inschenken tot het serveren van taart. Je werkt op prachtige locaties en zorgt voor een onvergetelijke dag voor het bruidspaar. Je kunt ook inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft in de toekomst. Onze werksfeer is top, met maandelijkse borrels en de gezelligste feesten. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Werken op sprookjesachtige bruiloften

Schrijf je nu in en dan verklaren wij jou wettelijk als Skanees! Daar komen ze hand in hand aangelopen: onze bruid en bruidegom. (wat zien ze er toch fantastisch – verliefd – uit)  Wil jij onderdeel zijn van dit prachtige sprookje en samen met je dreamteam bijdragen aan deze onvergetelijke dag? Als je wil werken op bruiloften krijgt de horeca een hele nieuwe dimensie. De combinatie van alle verschillende factoren maakt iedere bruiloft uniek, zo is geen dag hetzelfde. Natuurlijk kun je dan ook ideeën opdoen voor later als jij zelf gaat trouwen. 😉


Horeca medewerker bruiloft

Als horeca medewerker tijdens een bruiloft zijn de werkzaamheden heel gevarieerd: inschenken van de champagne, aansnijden van de taart, serveren van drankjes en het uitlopen van het diner. Jij maakt alles van het begin tot het einde mee. Iedere werkdag is dus letterlijk een feestje voor jou.

Sarah: Mijn leidinggevende komt me vertellen dat ik vanavond verantwoordelijk ben voor de hapjes. Altijd leuk om met hapjes rond te lopen, iedereen wordt blij van hapjes. Dat betekent dus dat ik veel vrienden ga maken vanavond. Naast verschillende snacks en bitterballen mag ik ze ook trakteren op pizza! Oh, en of ik even wat kan ophalen met de golfkar. Ik probeer nog uit te leggen dat ik nog nooit heb gereden, maar m’n collega’s lachen alleen maar: over een uurtje cross jij rond op dat ding! (Ze kregen gelijk) Als verrassingact kwam Wolter Kroes optreden. Zeker geen standaard werkdag dus! 



Ben jij:



  • Vrolijk, spontaan en gastvrij?
  • De sprookjesprins of prinses met horeca skills die zorgt voor een happy end?
  • Flexibel en sta je er ook voor open om bij onze andere opdrachtgevers aan de slag te gaan?
  • De persoon die nét dat stapje extra zet als de situatie daarom vraagt?

Wij bieden:



  • Geld;
  • Een prachtige sprookjes locatie waar de bruid en bruidegom voorop staan. Samen met focus op kwaliteit en een optimale gastbeleving;
  • De mogelijkheid om ook bij andere opdrachtgevers aan de slag te gaan;
  • Spierpijn in je kaken -van het lachen- aan het einde van de dag;
  • Ongekend goede werksfeer. Maandelijkse borrels en de gezelligste feesten.
Wat verdient dat nou?

Ja, natuurlijk wil je graag weten wat je gaat verdienen. Hieronder vind je het basisuurloon als horecamedewerker per leeftijd, inclusief je reserveringen. Bij een een aantal opdrachten zal het uurloon hoger liggen, dit hangt af van de werkzaamheden die je die dag uitvoert. Groei je door naar Shiftleader? Dan ga je ook meer verdienen.

21 jaar en ouder € 15,93

20 jaar € 14,33

19 jaar € 12,75

18 jaar € 11,15

17 jaar € 9,56

16 jaar € 7,97

WIL JE BIJ ONS KOMEN WERKEN? waarop jij alleen nog maar uit volle borst: JA, IK WIL! kan roepen. Schrijf je nu in en dan verklaren wij jou wettelijk als Skanees. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in