+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Teamleider Productie met doorgroeimogelijkheden Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HKS The Metal Company

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 36.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze functie begin je als Teamleider Productie in de wereld van metaalrecycling. Je leert en groeit door, met kans om na 4 jaar Werfleider te worden op een andere locatie. Je werkt met een team en zorgt samen voor goede productie. Belangrijk is dat alles veilig gebeurt. Als je alles goed doet, kun je doorgroeien en meer verantwoordelijkheden krijgen. Je helpt dan ook anderen om beter te worden in hun werk. Dit is een kans om in een interessante sector te werken en jezelf te ontwikkelen. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een baan waar je kunt blijven leren en jezelf ontwikkelen? Heb je interesse in de innovatieve wereld van de metaalrecycling en techniek? Wij zijn op zoek naar een Teamleider Productie met doorgroeimogelijkheden (40 uur per week).

De functie
In deze functie start je als Teamleider Productie in Amersfoort met als doel binnen 4 jaar opgeleid te worden tot Werfleider op één van onze 3 productielocaties in Nederland, te weten Amersfoort, Tiel of Moerdijk.
Als Teamleider zet jij je eerste stappen binnen onze organisatie. Na een gedegen inwerkperiode word je medeverantwoordelijk voor de aansturing van het operationele proces op de vestiging Amersfoort. Je geeft leiding aan een productieploeg met ongeveer 20 medewerkers. Je werkt in een 2-ploegendienst waarbij je de operatie en je team aanstuurt en begeleidt om een maximale productie te behalen. Daarnaast leer jij de mensen op een juiste manier te begeleiden en te motiveren zodat jullie als team tot de beste resultaten komen. Als Teamleider Productie houd je de kwaliteit en kwantiteit van de productie goed in de gaten. Het bewaken van veiligheid en arbeidsomstandigheden op de afdelingen is hierbij erg belangrijk.
Heb je alles als Teamleider onder de knie? Dan ga jij binnen HKS de volgende stap zetten: Werfleider binnen Amersfoort, of een andere vestiging!
Als Werfleider ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling van je team, de aansturing en organisatie van het operationele proces, de uitvoering/borging van het kwaliteitsproces en de aan- en afvoerplanning van de werf. Je zorgt voor procesoptimalisatie en voert verbeteringen uit. Je geeft leiding aan de Teamleiders. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de Vestigingsmanager en vervang je deze bij afwezigheid.

Gevraagd

Wat verwachten we van jou?
  • Een afgeronde MBO opleiding richting techniek, logistiek of bedrijfskunde;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als leidinggevende binnen een productie organisatie;
  • Jij weet overzicht te houden bij complexe processen, bent een doorzetter met discipline en staat open voor opbouwende kritiek en zelfontwikkeling;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; goede beheersing van de Duitse taal is een pré.


Aanbod

Waar ga je werken
HKS The Metal Company is marktleider en toonaangevend in de metaalrecyclingbranche in Nederland. Wij werken met geavanceerde productiemiddelen en modernste hightech separatietechnieken gespecialiseerd in het verwerken en sorteren van ijzer, metaal/restfracties en elektronica. Waardevolle materialen die uiteindelijk weer als hoogwaardige grondstof aan metaalproducenten wordt geleverd. Wij maken van metaalafval weer bruikbaar materiaal en zijn hierdoor een belangrijke speler in de circulaire economie. HKS is het enige bedrijf in de metaalrecycling met een “MVO 4” kwalificatie. Dit is het op één na hoogste niveau op de schaal voor “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”. De HKS Group heeft 13 vestigingen waaronder 10 in Nederland, 2 in België en 1 in Groot-Brittannië. HKS telt zo’n 450 medewerkers en is een 100% dochteronderneming van TSR, in Europa marktleider op het gebied van metaalrecycling, met 170 vestigingen en ongeveer 3900 werknemers.

Wat bieden wij
  • Een salaris afhankelijk van wat je meebrengt qua kennis en ervaring tussen de € 3000,- bruto en € 3600,- bruto excl. 13,3 % ploegentoeslag;
  • Een ambitieus en collegiaal team;
  • Laptop, mobiele telefoon en leaseauto;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Goede pensioenregeling;
  • Een uitdagende werkomgeving die volop in beweging is;
  • Opleidingstrajecten en doorgroeimogelijkheden;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en een goede pensioenregeling.
Interesse?
Klinkt dit als dé uitdaging waar jij naar op zoek bent? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton! Heb jij eerst nog aanvullende vragen? Bel Hetty Damen dan op 06-81970833. Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure!

Salaris

€ 3.000 - € 36.000 p/m
Exclusief ploegentoeslag
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in