+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.

Teamleider Productie Tweeploegendienst Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 4.300 p/m

Vacatureomschrijving

Direct op contract bij onze klant!

Dit ga je doen

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional met ervaring in een productieomgeving?Heb je het vermogen om een team van medewerkers te motiveren en aan te sturen? Wij zijn voor onze relatie op zoek naar een teamleider die de geplande productie soepel laat verlopen en de kwaliteit hoog houdt. Als jij energie krijgt van het werken op de werkvloer en het nemen van initiatief, dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Als teamleider Productie ben je een essentiële schakel in het productieproces. Je hebt de verantwoordelijkheid om samen met je ploeg de geplande productie draaiende te houden. Je team bestaat uit vaste medewerkers en tijdelijke krachten. Je bereidt de weekplanning voor, waarbij je orders analyseert en de benodigde personeelsbezetting bepaalt. Samen met je operators zorg je ervoor dat de productielijnen tijdig gereed zijn. Je geeft werkinstructies aan nieuwe medewerkers en fungeert als aanspreekpunt voor vragen. Daarnaast signaleer je knelpunten en los je deze op of zorg je ervoor dat ze worden opgelost. Het naleven van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften is voor jou vanzelfsprekend.


Dit krijg je

Als teamleider Productie krijg je de kans om te werken in een gemotiveerd team binnen een professionele organisatie. Je krijgt een uitdagende en fulltime baan, waarbij geen dag hetzelfde is. We bieden een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring. Bovendien staan wij als organisatie voor gedrevenheid, discipline, samenwerken, integriteit, resultaat en klantgerichtheid. Als jij jezelf hierin herkent, dan hebben wij jouw nieuwe baan!


Dit ben je

Pas jij bij deze vacature? We zoeken iemand die zich herkent in onderstaande:

  • Leidinggevende ervaring in een productieomgeving (bij voorkeur binnen de levensmiddelenindustrie)
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Flexibiliteit in werktijden (2-ploegen)
  • Uitstekende organisatorische en coachende vaardigheden en een proactieve werkhouding
  • Nederlands en Engels vloeiend
  • Het vermogen om onder druk goed te presteren
Hier ga je werken

Zoek je een nieuwe vaste baan in de omgeving van Barneveld, Ede, Nijkerk en Veenendaal, dan zou dit het wel eens kunnen zijn. Je komt te werken bij een prachtig bedrijf gelegen tussen Amersfoort, Apeldoorn en Ede waar het machinepark is ingericht om heerlijke voedingsmiddelen mee te produceren en te verpakken. De baan als Teamleider Productie is een fulltime baan waarbij het bedrijf hoopt dat jij nog heel lang hun gezellige team zal blijven versterken en aansturen. De sfeer is uitstekend en er is genoeg ruimte voor jou om je op technisch en coachend vlak verder te ontwikkelen, als je dat zelf graag wilt.


Interesse?

Als je vragen hebt of meer wilt weten, vragen we je om te solliciteren. We nemen dan namelijk meteen contact met je op om het verder door te spreken. Deze vacature is in behandeling bij Rob Marks, hij is bereikbaar op 06-45124850 en via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in