+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Opleidingscoördinator Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kei Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van exclusieve executive education en word het middelpunt van een succesvol mini-MBA programma. Je krijgt de kans om intensief samen te werken met vooraanstaande experts en hoogleraren, en alles tot in de puntjes te regelen voor een selecte groep deelnemers. Dit is een unieke mogelijkheid om je vaardigheden in praktijk te brengen in een omgeving, ondersteund door een klein, innovatief team. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever gevestigd in Amersfoort is in verband met uitbereiding opzoek naar een Opleidingscoördinator. Ben jij graag van begin tot het einde de spin in het web? Ben jij nauwkeurig? Hou je van intensief klantcontact en beheers jij de Engelse taal uitstekend. Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Bedrijfsprofiel:

Het General Counsel Executive Program is een succesvol Engelstalig mini-MBA voor zowel Nederlandse als buitenlandse eindverantwoordelijke bedrijfsjuristen. Wil je meer weten kijk op

Het GCEP organiseert een keer per jaar een hoogwaardig academisch mini-MBA van een week en werkt daarvoor samen met hoogleraren en experts van vooraanstaande universiteiten en business-schools. Voor Alumni wordt in de zomer een Summercourse georganiseerd. We doen dit op een exclusieve locatie en alles is tot in de puntjes geregeld. 

Wat ga je doen:

Je bent van het begin tot het einde de spin in het web van het mini-MBA. Denk daarbij aan intensief contact met kandidaten die willen deelnemen of hebben deelgenomen aan het Het General Counsel Executive Program. Een belangrijke taak is om er samen met een collega voor te zorgen dat er voldoende deelnemers aanmelden. In dat verband geef je opvolging aan vragen van potentiële deelnemers uit binnen- en buitenland (schriftelijk en telefonisch) en regel je alle praktische zaken rondom inschrijvingen, facturen, voorbereidend lesmateriaal etc. 


Wat breng jij als Opleidingscoördinator
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als supportprofessional;
  • Vaardig en snel kunnen werken met Microsoft Office, bij voorkeur ook met Wordpress;
  • Je kan nauwkeurig werken;
  • Je bent flexibel en een echte aanpakker;
  • Zeer goede beheersing van de Engelse taal
Wat bieden wij vanuit Kei Uitzendbureau
  • Functie voor 16 tot 32 uur per week
  • Een afwisselende baan waar je veel leert en kan doorgroeien;
  • Een leuk en klein team dat blijft innoveren en investeren;
  • We hebben een fijn kantoor vlak bij de A1 in Amersfoort 
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Ben jij woonachtig in de omgeving Amersfoort en ben jij van deze vacature enthousiast geworden? Wacht niet langer en solliciteer direct bij Kei Uitzendbureau! Wij ontvangen jou C.V. graag in het Nederlands en het Engels. 



Bedrijfsomschrijving

Ons team heeft ruime expertise in de uitzendbranche. Zowel in uitzenden, werving & selectie, detacheren en salarisadministratie. Als regionaal uitzendbureau gevestigd in Amersfoort, Harderwijk & Apeldoorn kunnen wij als geen ander service en begeleiding bieden, waarbij flexibiliteit en deskundigheid gepaard gaan met een goed tarief voor de klant en goede arbeidsvoorwaarden voor de uitzendkracht. Kei Uitzendbureau heeft zich hiernaast gespecialiseerd in enkele diensten en branches, zoals operators, oproepwerk en factoring.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in