+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Digitaal Hulpverlener (Begeleider DigiContact) Amersfoort Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.671 - € 3.606 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Ons team zoekt een Digitaal Hulpverlener die het verschil wil maken. Je helpt cliënten via digitale kanalen, zoals beeldbellen, op momenten dat ze het nodig hebben. Dit is jouw kans om ervaring op te doen of je zorgervaring te gebruiken op een nieuwe manier. Je werkt samen met een team om een veilige omgeving te creëren en cliënten te ondersteunen. Het werk is afwisselend en geeft veel voldoening. Na een inwerkperiode kun je deels vanuit huis werken. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Ons enthousiaste team breidt uit!

Voor DigiContact in Amersfoort zoeken we een Digitaal Hulpverlener voor 24 tot 32 uur per week. Solliciteer nu op deze functie waarin je echt het verschil kunt maken.
Via de digitale weg ondersteun jij cliënten wanneer ze dat het hardst nodig hebben. Een functie om veel ervaring op te doen of juist om je zorgervaring in toe te passen wanneer je de fysieke zorg gedag hebt gezegd.

Jouw uitdaging
Elk gesprek is een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt. En al kom je niet fysiek naar ze toe, je bent wel bij ze. Via de digitale weg (beeldbellen en telefonisch) kun je elkaar in de ogen kijken en de cliënt begeleiden.

Samen met je collega’s creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je cliënten rust en vertrouwen geeft om weer verder te kunnen. In de gesprekken bespreek je waar de cliënt behoefte aan heeft. Soms is dat een steuntje in de rug of gewoon een luisterend oor, soms ook het inschakelen van hulpdiensten voor acute hulp. 24 uur per dag, ook in de nacht, zijn wij bereikbaar voor cliënten. Hierdoor moet je wel rekening houden met gemiddeld 3 nachtdiensten per 6 weken. Tegelijkertijd zijn wij in de weekenden en avonden bereikbaar voor consultaties voor medewerkers in het land. Geen dienst is hetzelfde maar de voldoening na een dienst is altijd groot.

Met sommige cliënten heb je een vaste belafspraak, maar wanneer een cliënt zelf contact opneemt, zoek je het dossier erbij. Het maakt daarom niet meer uit wie de cliënt aan de lijn krijgt want je hebt allemaal toegang tot dezelfde informatie. Toch maak jij een wereld van verschil op zo’n moment. Met jouw hulp kan het zelfvertrouwen en daarmee de zelfredzaamheid toenemen. Je bent er in samenwerking met de (ambulant) begeleider voor de cliënt. Je zorgt voor een goede verslaglegging van de gesprekken die je voert, zodat de begeleiding die kan inzien. Bij bijzonderheden en wanneer het nodig is stel je de begeleiding altijd zelf op de hoogte.

Jouw werkplek
DigiContact biedt ondersteuning op een effectieve en vernieuwende manier. Telefonisch of via beeld bij allerlei uitdagingen waar cliënten mee te maken krijgen. Met DigiContact is er 24/7 een hulplijn aanwezig. Naast de ambulante cliënten en de cliënten op de woonlocaties van Philadelphia ondersteunen we ook diverse andere organisaties uit de GGZ, verslavingszorg, NAH, ouderenzorg en gezinsbegeleiding.
Bij DigiContact doe je mooie ervaring op met de diverse doelgroepen en verschillende hulpvragen. De hulpvragen kunnen onder andere gaan over emotioneel welzijn, psychische problematiek, opvoeding en dagelijkse structuur. Bij de doelgroepen kun je denken aan mensen met:

  • Een (licht) verstandelijke beperking
  • Een verslaving
  • Psychische problemen
  • Een niet aangeboren hersenletsel
  • Ouderen (al dan niet met een vorm van dementie)
  • Jeugd en gezin

We bieden ook consultatiediensten aan voor de zorgmedewerkers in het land.
DigiContact is de grootst groeiende zorgaanbieder op afstand. DigiContact is verkozen tot Digitale Zorgorganisatie 2023. We zijn werkzaam vanuit het hoofdkantoor van Philadelphia in Amersfoort. Deze locatie is goed te bereiken met de auto (parkeren in de parkeergarage) en met het OV (10 minuten lopen van station Amersfoort). Daarnaast is er de mogelijkheid om na een gedegen inwerkperiode gedeeltelijk thuis te werken.

Zie voor meer informatie: .

Dit krijg je van ons
Wij bieden jou een unieke werkplek en een fijn team in een werkomgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Er is volop ruimte voor je eigen inbreng, en je krijgt het vertrouwen om mee te werken aan projecten. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal (bij mbo-diploma) € 2.671,- en maximaal € 3.606,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bij hbo-diploma € 2.821,- en maximaal € 3.938,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd.
  • Vanwege de onregelmatige dag-, avond-, weekend-, en nachtdiensten ontvang je onregelmatigheidstoeslag bovenop je salaris.
  • Een eindejaarsuitkering als extra waardering voor je inzet.
  • Je krijgt mogelijkheden tot het volgen van interne trainingen om bij te blijven in je vak of je verder te ontwikkelen.
  • Vanuit Philadelphia, de werkgever waar DigiContact onder valt, heb je daarnaast recht op zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Over jou
Jouw deskundigheid maakt dat mensen weer door kunnen na een gesprek met jou. Om het werk goed te kunnen doen, is het belangrijk dat jij beschikt over een goed ontwikkeld inlevings- en relativeringsvermogen. Bij DigiContact haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Dat kun je alleen maar goed doen als je zelf lekker in je vel zit. Het werken in onregelmatige diensten, waaronder nachtdiensten, past bovendien prima in je huidige leven.
Verder heb jij:

  • Een afgeronde opleiding binnen zorg & welzijn op hbo niveau, bijvoorbeeld Social Work, SPH of Toegepaste Psychologie.
  • Maar heb jij een mbo-diploma (zorg/welzijn) en een hbo denkniveau? en ben je bereid om een hbo opleiding te volgen, dan ben je meer dan welkom om te solliciteren. We lezen graag in je motivatiebrief terug hoe je dit wil aanpakken.
  • Kennis van verschillende gesprekstechnieken die je in uiteenlopende situaties kunt toepassen.
  • Je kan vlot en goed schakelen tussen diverse gesprekken.
  • Plezier in het samenwerken met collega’s en vindt het leuk om jouw ervaring en kennis met ze te delen.
  • Wordt enthousiast van een wisselend dienstrooster. Je hebt gemiddeld drie aaneengesloten nachtdiensten in de zes weken.

Verwachten we dat je alles al kan? Zeker niet. Maar wel dat je bereid bent om te leren en te denken in mogelijkheden.

Echt iets voor jou?
Vertel het ons! We horen graag van jou wat je aanspreekt in deze uitdaging en hoe goed deze bij jou past. Doe dat uiterlijk 20 mei 2024. Stuur je sollicitatie via de sollicitatieknop op de pagina.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de collega's van DigiContact, bereikbaar op telefoonnummer 088 - 100 49 49 of via de mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in