+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Veldwerker waterbodem Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aeres Agree

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als veldwerker waterbodem kom je op prachtige plekken, zowel op de boot als langs de oever. Je werkt buiten, neemt monsters en helpt de waterkwaliteit in Nederland te verbeteren. Elke dag is anders: soms vaar je door grachten, de volgende dag loop je door weilanden. Je komt in een team waar iedereen belangrijk is. Je krijgt een regio toegewezen en werkt meestal met een collega. Je krijgt een interne opleiding en alle spullen die je nodig hebt, zoals een werkbus, telefoon en tablet. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving

Op de boot of langs de oever, als veldwerker waterbodem kom je op de mooiste plekken. Je neemt monsters en inspecteert. Samen werk je zo aan het verbeteren van de waterkwaliteit in Nederland. Past dit bij jou?


Wat ga je doen

Als veldwerker ben je de ogen en oren van de adviseur. Samen met je collega ga je het veld en meestal ook de sloot in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan metingen in watergangen, het inventariseren en inspecteren van waterbouwkundige constructies, ecologisch onderzoek en het bemonsteren van waterbodems. Een baan waarin je altijd buiten bent en op de mooiste plekken van Nederland komt. Dit doe je meestal samen met een collega veldwerker. 

Samen met de adviseur bereid je je dag voor: je hoort waar je met je collega naartoe gaat en wat daar moet gebeuren. ’s Ochtends rijd je vanuit huis met jouw werkbus naar de projectlocatie. Op de locatie controleer je de apparatuur en ga je aan de slag. Met behulp van een tablet verzamel je alle gegevens in de zelfontwikkelde app. Kom je iets bijzonders tegen? Dit meld je bij de adviseur. Zo zorgen jullie er samen voor dat het project succesvol verloopt.

De ene dag vaar je door de grachten van een stad, de volgende dag loop je langs poldersloten door de weilanden. Kort om geen dag is hetzelfde!


Waar ga je dit doen

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen even belangrijk is. Van veldwerkers tot directie. Ze hebben een tof en gevarieerd team van mensen die je graag een handje helpen. Het veldwerkteam bestaat uit 12 man, verspreid over heel Nederland. Als veldwerker krijg je een bepaalde regio toegewezen, afhankelijk van je woonplaats.

Wie is onze opdrachtgever?
Dit ingenieursbureau is gespecialiseerd in het verbeteren van de kwaliteit in en om het water. Denk hierbij aan een goed functionerend watersysteem, schoon oppervlaktewater en aantrekkelijke, natuurvriendelijke oevers. Ze bereiden baggerprojecten voor en begeleiden de werkzaamheden, maar verzorgen ook complete herinrichtingen van gebieden. Deze projecten dragen bij aan een veilige en aantrekkelijke leefomgeving. Ze werken voornamelijk voor gemeenten en waterschappen.

Vanuit hun vestigingen in Hoorn, Amersfoort en Joure werken ongeveer 50 medewerkers aan projecten in het hele land. Het team bestaat uit veldwerkers, water(bodem)adviseurs, GIS-medewerkers, toezichthouders en directievoerders. In de organisatie heerst een open sfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

Je bent zelfstandig en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je werkt graag buiten, bent flexibel en leergierig. Bij voorkeur heb je ervaring met (water)bodemonderzoek of landmeten. Zij leiden je intern op tot gecertificeerd veldwerker waterbodemonderzoek. 


Wat heb je in huis

Je hebt een gezonde dosis zelfstandigheid en zin in een baan waarbij je altijd buiten bent.  Daarnaast heb je:

  • een afgeronde mbo-opleiding (minimaal) in de richting Natuur en Groene ruimte of Watermanagement;
  • een B rijbewijs;
  • goede communicatieve vaardigheden.
Wat mag je verwachten

Naast een persoonlijk opleidingsplan ontvang je:

  • een salaris op basis van kennis en ervaring met een range tussen de €2.000 en €2.500 bruto per maand;
  • een afwisselende functie voor 36 - 40 uur per week;
  • een pensioenregeling bij de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Waterbouw;
  • 26 vakantiedagen per jaar;
  • interne opleiding tot gecertifieerd veldwerker waterbodemonderzoek;
  • een werkbus, telefoon en tablet om het werk goed uit te kunnen voeren.

Lijkt het je leuk om veel in de buitenlucht bezig te zijn? Solliciteer dan meteen via de sollicitatieknop, of Neem voor meer info contact op met Bert Camphuis.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in