+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Veldwerker Milieu Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.100 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van buiten zijn en wil je werken in de natuur en in stedelijke gebieden? Als Veldwerker Milieu is dat precies wat je gaat doen. Je gaat het veld in voor bodemonderzoek, waarbij je verschillende taken hebt zoals terreininspecties en het nemen van grondmonsters. Je werkt veel samen met collega's en leert door ervaring. Ook kun je in deze baan certificaten halen om je kennis te vergroten. Het is een baan waarin je actief bezig bent en de kans krijgt om te groeien. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Alles begint bij de bodem. Om ervoor te zorgen dat we de lucht in kunnen met onze verfijnde technische specialismen in het land, zal de bodem eerst tot in detail uitgepluisd moeten worden. Als Veldwerker Milieu ga je daarvoor zorgen.


Wat ga je doen?

Allereerst, een liefde voor buiten zijn is essentieel om deze rol met plezier te vervullen. Als veldwerker ga je namelijk het veld in voor bodemonderzoek, en dat betekent dat je veel buiten zult zijn. Dit omvat terreininspecties, communicatie met terreineigenaren, het nemen van grond- en grondwatermonsters op verschillende locaties, en soms zelfs handboringen. De locaties variëren; de ene dag werk je in een stedelijk gebied en de andere dag geniet je van de zon in een natuurgebied.

Het leven van een veldwerker draait om samenwerking met collega’s. Samen sta je sterk! Het is belangrijk dat je niet terugschrikt voor een beetje modder, graag fysiek werk doet en bereid bent om jezelf te ontwikkelen. Naarmate je meer ervaring opdoet in deze functie, kun je doorgroeien naar de rol van Milieukundig Begeleider. Gedurende je loopbaan kun je ook verschillende certificaten behalen, waarmee je aantoont dat je over specifieke kennis op het gebied van milieukundig veldwerk beschikt.


Jouw werkzaamheden
  • Verrichten van veldwerk dat hoort bij bodemonderzoek zoals het doen van terreininspecties;
  • Contact onderhouden met terreineigenaren;
  • Nemen van grond- en grondwatermonsters op diverse locaties;
  • Soms moet je ook handboringen verrichten.


Gevraagd

  • Mbo werk- en denkniveau door scholing of ervaring;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uit de voeten;
  • In het bezit van Rijbewijs B (eis);
  • Je weet prioriteiten te stellen en werkt doelgericht.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een multidisciplinair bureau met meerdere vestigingen door het land. Alles wat jij ziet als je naar buiten kijkt, kan deze club wat te maken mee hebben gehad. Van bodem tot gebouw, van brug tot aan dijkverbreding. Je krijgt 27 vakantiedagen en noemenswaardig is ook het feit dat je een dertiende maand krijgt uitbetaald aan het einde van het jaar. Verder krijg je een interne opleiding om de kneepjes van het vak snel eigen te maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in