+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker buitengroen Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken iemand die van buiten werken houdt en ons buitengroenteam wil versterken. Je gaat aan de slag met het presenteren, verkopen en verzorgen van planten. Ook help je klanten op een vriendelijke manier. In het rustige seizoen werk je mogelijk ook binnen. Je moet bereid zijn in het weekend en soms op feestdagen te werken. We bieden een leuke plek met fijne collega's. Je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wij willen ons buitengroenteam gaan uitbreiden. Voor deze afdeling zoeken wij een medewerker voor minimaal 30 uur per week. Fulltime is mogelijk. Affiniteit met het buitengroen is belangrijk en essentieel. Hier hoort dus een gedegen ''groenopleiding'' of voldoende praktijkervaring bij.

Het gaat om alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van presentatie, verkoop en verzorging, aanvullen van de planten en aanverwante artikelen. Je helpt de klant op een vakkundige, correcte en klantvriendelijke manier. Buiten het hoogseizoen om moet je bereidt zijn mee te werken op andere plekken in de winkel als de situatie daarom vraagt.

Onder de afdeling buitengroen vallen de eenjarige planten, de vaste planten, bomen, heesters, waterplanten en moestuin, hout en bestrating. De aanverwante artikelen zijn met name potterie en buitendecoratie.

Voor deze vacature zoeken wij een enthousiaste, commerciële, klantvriendelijke, communicatief sterke teamspeler die zelfstandig de taken kan uitvoeren. 

Wij bieden een afwisselende werkplek in een bedrijf met enthousiaste collega's. Het salaris is conform de CAO Retail Non Food. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.

Kun je zowel zelfstandig als in een team werken? Vindt je het geen probleem om in het weekend een dag te werken en een aantal feestdagen? Kun je je vinden in bovenstaande functie dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Alleen serieuze kandidaten vragen wij te reageren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Amersfoort is een echte weekendwinkel. Wil je niet in het weekend werken dan heeft het geen zin om te solliciteren op deze functie.

Reageren kan door op de sollicitatiebutton hieronder te klikken of een mail te sturen met motivatie en cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in