+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Teamleider verkoop Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faam

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faam

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.750 - € 5.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Leiderschap betekent niet alleen zelf goed zijn, maar ook je team naar succes leiden. Als teamleider verkoop stuur je een team van 7 verkopers aan. Je motiveert hen, behaalt doelen en tilt het team naar een hoger niveau. Je werkt in een groeiend bedrijf, waar je veel vrijheid krijgt en jouw kwaliteiten gewaardeerd worden. Er zijn leuke teamuitjes en de sfeer is laagdrempelig. Je zorgt samen voor tevreden klanten en een hoge omzet. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

‘Leiderschap is niet alleen zelf de beste zijn, maar van je team het beste maken!’

Snap jij het 'verkoopspelletje' en neem je graag je team hierin mee? Krijg jij energie van een gedreven team aansturen? Ben jij commercieel sterk, resultaatgericht en zorg jij voor een mooie omzet?

Als teamleider verkoop geef je leiding aan een 7-koppig, gedreven team van verkopers. Jij weet hen te motiveren, de doelstellingen te behalen en als team naar een hoger level te brengen. Het doel is duidelijk, de route daarnaartoe geef je zelf invulling aan.

De afgelopen jaren heeft deze organisatie een gezonde groei doorgemaakt. Om ervoor te zorgen dat zowel de collega’s als klanten elke dag weer tevreden zijn, streven ze naar perfectie! Soepele processen, tevreden collega’s en een juiste samenwerking zijn jouw verantwoordelijkheden.

Je bent direct verantwoordelijk voor de operatie. Vanuit een meewerkende rol geef je leiding aan het team verkopers. Daarnaast heb je een mooie overkoepelende rol over het gehele proces. Samen met je collega’s zorg je dat de afdelingen verkoop, werkvoorbereiding en service lekker draaien.

Wat hierbij komt kijken?

  • Overzicht houden over dagelijkse gang van zaken. Spelen er dingen waarop actie ondernomen moet worden, vallen er dingen op, loopt iets niet zoals het zou moeten? Kortom, kort op de handel zitten.
  • Wekelijkse overleggen met het verkoopteam. Mooie resultaten haal je samen, overleggen met je team over de juiste aanpak is hierin essentieel.
  • Meedraaien in zowel de showroom als in het verkoopteam;
  • Geven van trainingen aan je team, met als doel om zowel op persoonlijk vlak als in teamverband te groeien.
  • Overzicht houden op de planning en schakelen met werkvoorbereiding en afdeling service.

Jouw streven? Onze omzet naar het hoogste niveau brengen en er samen met ons enthousiaste, gedreven team het beste van maken!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over deze vacature of het bedrijf? Bel of app Jan via 06-46284463 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Wat kun je van ons verwachten?

Als teamleider verkoop heb je binnen de organisatie een belangrijke rol. Jij bent degene die de verkoop naar een hoger niveau tilt en door de juiste aansturing doelen behaalt. Daarom kun je veel vrijheid verwachten in je functie en is er alle vertrouwen in jouw kwaliteiten.

Verder:

  • Hoef je over je salaris en bonusregeling niet in te zitten (€ 3.750 - € 5.000 excl. bonus);
  • Kom je terecht in een groeiend bedrijf met veel potentie;
  • Werk je in een interessante markt in het midden en hoog segment, voor zowel bedrijven als particulieren. Aan uitdaging en afwisseling geen gebrek;
  • Zijn er met regelmaat verschillende uitjes. De ene keer gaan ze bijvoorbeeld 's avonds lekker uiteten en de andere keer doen ze een sportieve activiteit;
  • Wordt deze organisatie gekenmerkt als een werkgever die het beste voor je zoekt, laagdrempelig is en graag met je meedenkt.
Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn we op zoek naar jou! Jij hebt ervaring in de verkoop, krijgt energie van het aansturen van een team 'gedreven gasten' en zorgt ervoor dat we samen de doelstellingen halen.

Hiervoor:

  • motiveer je het team en houd je de energie erin.
  • heb je een commerciële drive en kennis van verkoopprocessen.
  • ben je enthousiast om deze functie je eigen te maken.
  • ben je zowel meewerkend als aansturend een fijne collega en aanspreekpunt.
Over het bedrijf

Al ruim 25 jaar is hier alles tot in de puntjes geregeld. Van een mooie showroom, naar een ruime werkplaats, tot aan goede service. En dat alles met enthousiaste en gedreven collega's. Samen worden mooie doelen behaald en gaat het team voor tevreden klanten.

Je komt terecht in een echt Veluws bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Hard werken en een grapje gaan hier goed hand in hand.
Solliciteer direct op deze vacature of Neem voor meer info contact op met Jan voor meer informatie via 06-46284463 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in