+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Opleidingsplaats tot Klinisch Psycholoog Volwassenen & Ouderen Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.272 p/m

Vacature in het kort

Droom je ervan om klinisch psycholoog te worden met een specialisatie in de volwassenen & ouderenpsychiatrie? Grijp dan nu je kans! Ons unieke opleidingstraject biedt je de mogelijkheid om in vier jaar op diverse afdelingen binnen de specialistische ggz te werken, inclusief de optie om praktijkervaring op te doen bij andere instellingen. Je zult een cruciale rol spelen in het ontwikkelen van nieuwe behandelingen, terwijl je geniet van professionele begeleiding en supervisie. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Zo werk jij

Per januari 2025 bieden wij meerdere opleidingsplaatsen tot klinisch psycholoog (accent volwassenen & ouderen) aan binnen GGz Centraal.*

Het opleidingstraject is zo ingericht dat je in vier jaar op minimaal twee verschillende afdelingen met verschillende doelgroepen werkzaam bent om zo brede kennis en ervaring op te kunnen doen binnen de specialistische ggz. Soms kun je zelfs bij andere instellingen een deel van je praktijkstage doen. Een van deze instellingen is ARQ Centrum’45. Het behandelaanbod betreft individuele, systeem- en groepsbehandelingen. Je werkt in multidisciplinaire teams, waarbij je naast jouw eigen collega’s ook regelmatig samenwerkt met diverse externe partijen. Je werkt in multidisciplinaire teams, waarbij je naast jouw eigen collega’s ook regelmatig samenwerkt met diverse externe partijen. Als gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot specialist (GIOS) speel je een belangrijke rol in de samenwerking en het creëren en ontwikkelen van nieuwe behandelingen en interventies. 

Onder verantwoordelijkheid van een ervaren opleiders ontvang je begeleiding en supervisie op het gebied van behandeling, diagnostiek, management en wetenschappelijk onderzoek: de vier belangrijke bouwstenen van de opleiding en het werk van de specialist. 

De beoogde opleidingsplaatsen zijn:

  • RVZe Flevoland, poli persoonlijkheidsstoornissen
  • RVZe Flevoland, poli Lelystad gebiedsteam West
  • Zorgprogramma HYPE (Helping Young People Early) te Amersfoort
  • RVZe Veluwe en Veluwe Vallei, afdeling Centrum voor Ouderenpsychiatrie te Ermelo
  • RVZe Veluwe en Veluwe Vallei, afdeling Marina de Wolf van Centrum voor Psychotherapie


Gevraagd

Jouw kwaliteiten

Vooropgesteld, jouw affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Vanzelfsprekend ben je geregistreerd als gz-psycholoog en heb je bij voorkeur op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen gewerkt.

Eigenschappen als betrokkenheid, doorzettingsvermogen, (intellectuele) nieuwsgierigheid, analytisch inzicht en zelfreflectie helpen jou het beste uit jezelf en je specialisatieopleiding te halen. Talentvolle gz-psychologen met een sterke gerichtheid op innovatie, creativiteit en samenwerking mogen zich dan ook bijzonder aangesproken voelen.



Aanbod

Wij zorgen voor jou
Onderzoek en innovatie vormen de motor van het vak en zijn daarom nauw met de opleiding tot klinisch psycholoog verbonden. Bij GGz Centraal verrichten we veel onderzoek, o.a. op het gebied van ontwikkelingsstoornissen, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en angst- en dwangstoornissen. Onderzoeken die binnen GGz Centraal plaatsvinden zijn over het algemeen praktijkgericht en kunnen direct van invloed zijn op de kwaliteit van diagnostiek en behandeling in de dagelijkse patiëntenzorg. Voor het wetenschappelijk onderzoek sluit je aan bij een van de onderzoekslijnen zodat je profiteert van de ervaring en kennis die er is en zelf actief meebouwt aan nieuwe inzichten. Het verrichten van het onderzoek doen wij in nauwe relatie met de verschillende universitaire centra. De veranderingen en uitdagingen binnen de ggz geven daarnaast ook veel mogelijkheden voor het oppakken van innovatie en management projecten die ertoe doen en waarmee je naast het leren en ervaring opdoen ook echt een bijdrage levert aan het verder brengen van de zorg. Er is veel ruimte binnen GGz Centraal om ervaring op te doen met (innovatie)projecten. 

Arbeidsvoorwaarden:

De basis is prima in orde. Je krijgt een contract voor 32 uur per week voor de duur van vier jaar (01-01-2025 t/m 31-12-2028). Het salaris is conform de CAO GGZ op het niveau van 1 december 2024, FWG 65 (minimaal € 4.272, -- en maximaal € 6.504, -- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als gz-psycholoog.

Wij vergoeden 100% van de opleidingskosten (cursorisch onderwijs, inclusief leertherapie), dit is exclusief literatuur. Daarnaast vindt een deel van het cursorisch onderwijs binnen werktijd plaats. Wij hanteren geen terugbetalingsregeling van de studiekosten.

Je wordt begeleid en gecoacht door ervaren klinisch psychologen die jou graag de fijne knepen van het vak laten leren kennen en op wie je kan terugvallen bij vragen of om mee te sparren.

Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, eindejaarsregeling en een pakket op het gebied van pensioen en verzekeringen maakt onder andere deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Lees hier meer over de overige voorwaarden.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in