+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Calculator Bouw Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Start jouw carrière in de bouwsector als Calculator in de regio Amersfoort! Werk samen met een team van experts bij een vooraanstaande producent. Jouw taak is essentieel: je maakt precieze berekeningen voor bouwprojecten. Door jouw analyses help je bij het plannen en budgetteren van projecten. Je gebruikt speciale software en overlegt met leveranciers. Je werk is cruciaal voor het succes van de projecten en de groei van het bedrijf. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een dynamische start in de bouwsector? Ga aan de slag als Calculator in de regio Amersfoort! Maak deel uit van een innovatief team bij een toonaangevende producent. Met jouw scherpe analyses en berekeningen maak je het verschil!


Wat ga je doen?

Als Calculator in de Bouw voor onze partner in de regio Amersfoort ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig berekenen en opstellen van kostprijscalculaties voor bouwprojecten. Je analyseert bouwtekeningen en specificaties om de benodigde materialen en arbeid in kaart te brengen. Door jouw expertise zorg je voor realistische kostenramingen die als basis dienen voor offertes en begrotingen.

Samen werken met verschillende afdelingen binnen het bedrijf om informatie te verzamelen en te verwerken. Jouw inzicht en analyses dragen bij aan het optimaliseren van processen en het behalen van projectdoelstellingen.

Daarnaast houd je je bezig met het opstellen en bijhouden van documentatie en registraties om de voortgang van projecten te monitoren en te rapporteren. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat alle berekeningen accuraat en up-to-date zijn.

Als Calculator in de Bouw speel je een cruciale rol in het succesvol uitvoeren van bouwprojecten en draag je bij aan de groei en ontwikkeling van onze partner in de bouwsector.


Jouw werkzaamheden
  • Analyseren van bouwtekeningen en bestekken om materialen en manuren te berekenen;
  • Gebruik maken van gespecialiseerde software voor kostprijsbepaling;
  • Communiceren met stakeholders zoals leveranciers en onderaannemers;
  • Verifiëren van offertes en onderhandelen over prijzen;
  • Ondersteunen bij het opstellen van projectbudgetten;


Gevraagd

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het analyseren van bouwtekeningen en bestekken;
  • Grijpt opdrachten met beide handen aan;
  • Communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van contacten met stakeholders;
  • Analytisch denkvermogen voor het nauwkeurig berekenen van materialen en manuren;
  • Stressbestendigheid om onder tijdsdruk te kunnen werken en deadlines te halen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze toonaangevende producent in de regio Amersfoort krijg je de kans om je talenten te ontplooien in een dynamische omgeving. Met een focus op innovatie en kwaliteit bieden zij een stimulerende werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en groeien. Ontdek nieuwe uitdagingen en maak deel uit van een team dat zich kenmerkt door samenwerking en resultaatgerichtheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in