+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Traineeship Bedrijfsvoering in de Zorg Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.800 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de complexe wereld van de zorg en ontwikkel je tot een zelfstandig adviseur bedrijfsvoering met ons unieke traineeship. Werk aan afwisselende opdrachten bij toonaangevende organisaties in de publieke sector, zoals zorgaanbieders en GGD'en. Ons programma biedt een combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling, inclusief intervisies en regelmatige reflectiegesprekken. Na 1,5 jaar stroom je uit als startend adviseur met volop doorgroeimogelijkheden. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

De zorgsector staat voor steeds complexere vraagstukken, dit vraagt om nieuwe inzichten en slimme oplossingen. Bedrijfsvoering binnen de zorg is en blijft belangrijk voor organisaties om de zorg efficiënt en toegankelijk te houden voor de doelgroep. Daarom start BMC op 1 oktober 2024 met een nieuwe groep trainees bedrijfsvoering in de zorg.  

Als trainee ga je direct aan de slag om je in 1,5 jaar te ontwikkelen tot zelfstandig adviseur gericht op bedrijfsvoering in de zorg. Tijdens het programma werk je bij diverse opdrachtgevers aan afwisselende opdrachten in de publieke sector. Opdrachtgevers van BMC zijn bijvoorbeeld: zorgaanbieders in de langdurige zorg, GGD’en, samenwerkingsorganisaties en binnen het sociaal domein van gemeenten. 

Het Traineeship

Het Traineeship Bedrijfsvoering in de Zorg biedt een intensief en interactief programma aan; het is een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie en eigen inbreng en het geeft een helder inzicht in de complexe wereld van de zorg. Daarnaast wordt er actief gestuurd op persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door intervisie, regelmatige reflectiegesprekken en ontwikkelgesprekken. Tijdens het traineeship ga je vier dagen in de week aan de slag bij een opdrachtgever en doe je ervaring op met verschillende opdrachten. Samen kijken we waar jouw kracht en interesses liggen en zoeken wij samen een passende opdracht!

Aan wat voor soort opdrachten kun je denken?

  • Projectmedewerker coördinatiepunt juiste zorg op de juiste plek (samenwerkingsverband ziekenhuis, langdurige zorg en thuiszorg)
  • Junior adviseur Zorginstituut Nederland 
  • Programmasecretaris overkoepelende zorgorganisatie
  • Ondersteuning bij implementatie van capaciteitsmanagement vraagstukken in de zorg
  • Trainee business controller bij een jeugdzorginstelling
  • Ondersteuning in procesoptimalisaties binnen GGD of sociaal domein

Per week besteed je 8 uur aan training en ontwikkeling. Om de andere week volg je trainingen op het BMC kantoor in Amersfoort, samen met een groep van ongeveer 12 medetrainees. Deze groep bestaat uit trainees van ons domein Bestuur & Organisatie en met hen volg je de trainingen gericht op het ontwikkelen van vaardigheden van een adviseur. Daarnaast krijg je in verschillende werkvormen de mogelijkheid kennis op te doen over de inhoud van zorg (denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als: kwaliteit in de zorg, financiën in de zorg, het Nederlandse zorgstelsel), naar eigen behoefte. De kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens deze dagen kun je direct in de praktijk toepassen bij jouw opdracht. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt voor een perfecte start van jouw carrière. 

Na je traineeship stroom je uit als startend adviseur, en blijft er aandacht voor jouw ontwikkeling en toekomstperspectief. Vanuit het BMC Ontwikkelcentrum worden er diverse trainingen en opleidingen aangeboden om je als adviseur verder te ontwikkelen.



Gevraagd

Wat breng jij mee?

We zijn op zoek naar energieke, betrokken starters die willen meewerken aan een effectief en toegankelijk zorglandschap! 

We vinden het belangrijk dat je het volgende meeneemt: 

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, in de richting van Health Care Management, Health Economics, Gezondheidswetenschappen, Zorgmanagement of een gerelateerde studie. 
  • Affiniteit met zorgvraagstukken en/of de zorgmarkt
  • Een ondernemende, proactieve, energieke instelling, met communicatieve vaardigheden en een reflectief vermogen
  • Reisbereidheid: reizen is een belangrijk onderdeel van het vak. De ene opdracht is om de hoek, maar het kan ook zijn dat je een stuk verder moet reizen. We rekenen hierbij op je flexibiliteit.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

  • Vast contract voor 40 uur per week
  • Startsalaris van €2800 bruto per maand, met mogelijke groei van €100 euro na elke 6 maanden (bij positieve beoordeling)
  • Duur van het traineeship is 1,5 jaar 
  • Individueel Keuzebudget (IKB) van 11,04% (incl. 8% vakantiegeld), dat maandelijks op je salaris komt. Dit kun je bijvoorbeeld besteden aan een sportabonnement, extra vakantiedagen of fietsregeling, dit vul je zelf in! 
  • 36 vakantiedagen waarvan een deel verwerkt in je IKB en kun je nog tot 41 dagen opkopen uit je IKB.
  • Keuze uit een elektrische leaseauto (incl. laadpas) of een vervoersbudget voor OV.
  • Laptop en Choose Your Own Phone regeling
  • Na je traineeship krijg je de mogelijkheid om eens in de 3 jaar een sabbatical op te nemen

Heb je interesse? 

Reageer uiterlijk 2 juni op deze vacature met jouw CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jou als persoon, jouw interesse in en affiniteit met het thema van dit traineeship en waarom jij graag deel neemt aan dit traineeship. 

Let op: bij veel aanmeldingen kan het zijn dat de vacature eerder sluit dan de genoemde sluitingsdatum! 

En dan? 

Jij solliciteert uiterlijk 2 juni 2024 

  • CV Selectie: Na de sluitingsdatum van de vacature (2 juni 2024) beoordelen wij alle sollicitaties en vindt er op basis van CV’s en motivatie een eerste selectie plaats.
  • Eerste gesprek recruitment: Bij voldoende aansluiting nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een eerste interview op ons kantoor met recruitment. 
  • Persoonlijkheidsassessment: Na een succesvol eerste gesprek ontvang je een online persoonlijkheidsassessment om thuis te maken. We plannen je in voor een online terugkoppel-gesprek over jouw persoonlijkheidsassessment met één van onze ontwikkelmanagers.
  • Tweede gesprek: Bij positieve beoordeling nodigen we je uit voor een tweede gesprek met de manager en accountmanager van de traineegroep. 
  • Hierna hoor je of je mag starten in ons traineeship.
  • Daaropvolgend ontvang je van ons het officiële aanbod en maken we jouw contract in orde.
  • Op 1 oktober 2024 start het traineeship (instromen kan per 1 september 2024)

Heb je nog vragen? Neem voor meer info contact op met onze recruiter Ella van der End via 06 17604517 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 



Bedrijfsomschrijving

Waar kom je terecht? BMC draagt bij aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, cliënten en leerlingen. Je komt terecht in ons domein Bestuur & Organisatie, bestaande uit trainees en adviseurs in de expertises Bedrijfsvoering in de Zorg, Politiek & Bestuur en HRM. Ons hoofdkantoor zit in Amersfoort, maar we hebben een landelijk dekkend netwerk met opdrachtgevers. Betrokkenheid en kennisdeling is belangrijk bij BMC, dit wordt gestimuleerd door het organiseren van o.a. Interne expertisegroepen en activiteiten zoals domeindagen en een jaarlijkse traineebattle.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in