+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business Unit Manager Onderwijsinstellingen Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Bonusregeling, Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Stap in als enthousiaste teamleider/business unit manager in een snelgroeiende internationale organisatie binnen de arbeidsbemiddeling. Leid, motiveer en laat je team groeien in een omgeving. Richt je op de markt van onderwijsinstellingen, waarbij je met jouw team inspeelt op de pieken en dalen in de vraag naar ondersteunend personeel. Een rol waarin je actief bijdraagt aan de propositieontwikkeling en grote klanten binnenhaalt, terwijl je werk-prive balans in het oog houdt. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een sterk groeiende internationale organisatie binnen de arbeidsbemiddeling en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan nu!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ambitieuze teamleider/business unit manager die een passie heeft voor commercie, uitzenden en de doelgroep van 65plus(sers). Als teamleider/business unit manager krijg je de kans om een dynamisch team te leiden, te motiveren en te laten groeien in hun performance. Je analyseert marktkansen en formuleert commerciële doelstellingen, die je vertaalt naar concrete doelen voor het team.

Het is je hoofdtaak om bestaande klanten uit te bouwen en new business te generen. Je wordt verantwoordelijk voor de markt van ‘onderwijsinstellingen’ en zal je daar met je team op richten. Denk aan organisaties die bedrijfsopleidingen aanbieden, universiteiten, Hogescholen en het voortgezet onderwijs. De onderwijsinstellingen hebben te maken met drukke periodes en werkdruk onder docenten. Door de inzet van de kandidaten van 65plus op onderwijs ondersteunende functies bied je een meerwaarde voor de onderwijsinstelligen. Een voorbeeld is de periode waain de de examens worden afgenomen en waar de kandidaten van 65plus worden ingezet als bijvoorbeeld surveillant. Je hebt in een jaar dus te maken met golfbewegingen, door vakanties en examenperiodes. Aan jou de taak om hier met jouw team goed op in te spelen.

Daarnaast denk je actief mee over de propositie van 65plus en schrijf je mee aan campagneteksten/aanbestedingen om zo grote klanten binnen te halen. Je analyseert en optimaliseert werkprocessen en je houdt het management op de hoogte door rapporten over je klantgesprekken, de financiële ontwikkelingen en relevante kansen die je hebt gezien. 

We kijken uit naar energieke, ondernemende persoonlijkheden die zin hebben om er de komende jaren een succes van te maken. Personen die dingen voor elkaar krijgen en ‘de extra mile’ gaan als het nodig is. Dit alles in een omgeving waarbij je support krijgt en waar en aandacht is voor jou als individu en je werk-prive balans.

Kortom, een zeer uitdagende functie in een dynamische en sterk groeiende onderneming binnen het uitzenden!



Gevraagd

● HBO werk- en denkniveau;

● Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling;

● Ervaring met het aansturen en motiveren van een team;

● Ervaring en een netwerk binnen de onderwijssector is een grote pré:

● Ervaring met aanbestedingen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

●      Een werkweek van 40 uur;

●      31,5 vakantiedagen per jaar;

●      Pensioen;

●      Onkostenvergoeding van € 75 per maand;

●      Auto, laptop en telefoon;

●      Eindejaarsuitkering;

●      Een aantrekkelijk salaris met bonusregeling;

●      Opleidingsmogelijkheden;

●      Werken vanuit het kantoor in Bunnik (Utrecht).



Bedrijfsomschrijving

65plus is een sterk groeiende organisatie met vestigingen in Nederland en België. Bij 65plus draait het om het verbinden van mensen die oprecht op zoek zijn naar iets nieuws: mensen die zelfs na hun AOW-gerechtigde leeftijd volop gemotiveerd zijn om van waarde te zijn voor de maatschappij. Jij wordt een belangrijke schakel binnen deze unieke doelgroep van AOW-gerechtigde kandidaten en opdrachtgevers in het onderwijs. 65plus maakt deel uit van ErvarenJaren en moederbedrijf Nestor in België. De nieuwe jonge directie is ambitieus en zij hebben het doel om uit te groeien tot de grootste 65+speler op de arbeidsmarkt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in